NOVAK SUDIO ZVEZDAMA: Egzibicioni turnir u Monte Karlu
Foto: Profimedia

Zezanje

NOVAK SUDIO ZVEZDAMA: Egzibicioni turnir u Monte Karlu

Tenis -

Princ Albert Drugi od Monaka organizovao tenisku zabavu, a naš najbolji teniser, umesto da bude na terenu, delio pravdu

Novak Đoković prelazi u teniske sudije! Najbolji srpski teniser i bivši broj jedan na ATP listi delio je pravdu svetski poznatim facama na egzibicionom teniskom turniru dobrotovorne organizacije princa Alberta od Monaka održanog u Monte Karlu.

foto: Profimedia

Nole se, kao i prethodnih godina, odazvao pozivu princa Alberta Drugog da svojim prisustvom uveliča ovaj događaj u gradu u kom i živi sa svojom porodicom.

foto: Profimedia

Đoković je bio u ulozi sudije i delio je pravdu dok su na terenu snage odmeravale poznate ličnosti iz raznih životnih sfera - fudbaleri, holivudski glumci, planetarno popularni muzičari i mnogi drugi.

foto: Profimedia

Tako su se na terenu pod Đokovićevom palicom, osim kolega tenisera poput Gofina, Tima, Zvereva i Čilića, za svaki poen borili Džeri Halivel, koja se proslavila kao članica grupe Spajs grls, glumac Džejms Korden, bivši vezni fudbaler Liverpula Džejmi Rednap i mnogi drugi.

Srbin na Srbina

ĐOKOVIĆ PROTIV LAJOVIĆA

Srpski teniseri Novak Đoković i Dušan Lajović igraće jedan protiv drugog u prvom kolu mastersa u Monte Karlu. Lajović je svoj dvoboj sa Đokovićem zakazao preko kvalifikacija, pobedivši u finalnoj rundi Ukrajinca Sergeja Stahovskog rezultatom 2:0 (6:4, 6:4). Novak i Dušan dosad su odigrali samo jedan međusobni duel na ATP turu, u Dohi 2015, i tada je bivši broj jedan slavio rezultatom 2:0 (6:2, 6:1).

Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track