OBOŽAVAM JE! PONOSAN SAM NA NJU! ONA ZASLUŽUJE SVE SUPERLATIVE! Novak sa neverovatnim divljenjem pričao o svojoj slavnoj KOLEGINICI!
Foto: Reuter

iznenado mnoge

OBOŽAVAM JE! PONOSAN SAM NA NJU! ONA ZASLUŽUJE SVE SUPERLATIVE! Novak sa neverovatnim divljenjem pričao o svojoj slavnoj KOLEGINICI!

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ponosan je na Serenu Vilijams jer se na impresivan način vratila tenisu nakon porođaja.

Američka teniserka Serena Vilijams ostvarila je pobedu na svom prvom meču na nekom Gren slemu od porođaja. Savladala je na startu turnira Kristinu Pliškovu.

Novak nije krio svoje divljenje prema sjajnoj američkoj teniserki.

"Volim Serenu. Ona zaslužuje sve superlative i lepe reči koje možete da zamislite... Posebno sada, mislim, nakon što je rodila Olimpiju" rekao je Novak.

Novak je posebno impresioniran načinom na koji se Serena vratila na teren.

"Nakon svega što je postigla u ovom sportu, ona se vratila, provodi sate i sate na terenu, naporno radi... Impresivno je... To zaista inspiriše."

Srpski teniser je istakao da ima sjajan odnos sa Serenom.

"Imam zaista lep odnos sa njom. Zapravo, ne znam da li znate, ali razlika između naših ćerki je samo jedan dan, pa smo dosta pričali o tome. Podelila je s mojom suprugom i sa mnom sve kroz šta je prolazila i ja to zaista cenim. Veoma smo bliski. Sve što mogu reći je da je puno volim i da joj želim sve najbolje", rekao je Nole.

Kurir sport, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan ovako planira da vrati titulu u Humsku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track