SUKOB INTERESA NA VIMBLDONU ZBOG FUDBALA: Evo sa kakvim problemom se suočio najbolji britanski teniser zbog Mundijala (FOTO)
Foto: AP

KO JE MOGAO DA OČEKUJE

SUKOB INTERESA NA VIMBLDONU ZBOG FUDBALA: Evo sa kakvim problemom se suočio najbolji britanski teniser zbog Mundijala (FOTO)

Tenis -

Prvi britanski reket Kajl Edmund nije mogao da pretpostavi da će se tokom priprema za meč drugog kola Vimbldona naći u "sukobu interesa", zbog Svetskog fudbalskog prvenstva.

Edmund je Englez, a njegov trener Frederik Rosengren je Švedjanin. To ne bi bilo toliko zanimljivo da te dve fudbalske reprezentacije ne igraju u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Rusiji.

Edmund je na svom Tviter nalogu postavio fotografiju sa treninga, kako obučeni u dresove svojih fudbalskih reprezentacija, on i Rosengren stoje jedan nasuprot drugome stisnutih pesnica, spremni za borbu.

"Kada ti je trener Šveđanin, a ti mu kažeš da 'dolazi kući'. Napred Engleska", naveo je Edmund, misleći na slogan "It's coming home", koji koriste navijači kada kažu da će Engleska osvojiti Svetsko prvenstvo.

Reprezentacije Engleske i Švedske igraju u subotu od 16 časova u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

(Beta, Foto)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track