DETALJI OTMICE: Evo šta je deda Jelene Đoković rekao policiji! Napadnut je tri sata iza ponoći!
Foto: Profimedia

Miloslav i njegova porodica su u šoku

DETALJI OTMICE: Evo šta je deda Jelene Đoković rekao policiji! Napadnut je tri sata iza ponoći!

Tenis -

Porodica Miloslava Radisavljevića (85), iz Ljiga, kome su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje udaljeno par kilometara, u potpunom je šoku zbog svega što se desilo.

Miloslav, deda Jelene Đoković, zbog svih okolnosti nije u stanju da daje izjave medijima, baš kao ni Novak i Jelena, ali se zahvaljuju policiji na brzoj reakciji.

Zbog činjenice da je istraga još uvek u toku, porodica je zamolila javnost za razumevanje.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je ranije danas da su pripadnici policije u Ljigu jutros pronašli muškarca vezanog za metalnu kontrukciju, kao i da pritom nije imao nikakvh vidljivih povreda.

On je, kako se navodi, policiji ispričao da su mu jutros, tri sata iza ponoći, u kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za metalnu konstrukciju koja se nalazi u blizini kuće.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima.

Predsednik Opštine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je ranije da je deda supruge Novaka Đokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je reč o pokušaju otmice.

Kurir sport

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track