Najnovije vesti

SERENA U DEPRESIJI: Evo šta je slavna teniserka poručila svim majkama ovog sveta (FOTO)
Foto: Fonet

SAVET

SERENA U DEPRESIJI: Evo šta je slavna teniserka poručila svim majkama ovog sveta (FOTO)

Tenis

Američka teniserka Serena Vilijams objavila je danas na društvenim mrežama da se mučila s postporođajnom depresijom, želeći da tako drugim novopečenim mamama skrene pažnju da su iako imaju isti problem "potpuno normalne".

Amerikanka je prethodne nedelje u San Hozeu pretpela jedan od najubedljivijih poraza u karijeri, i to do Britanke Džoane Konte sa 1:6 i 0:6. Osvajačica 23 gren slem titule je potom odustala od turnira u Montrealu, navodeći lične probleme kao razlog.

 

"Prethodna nedelja nije bila laka za mene. Ne samo da sam prolazila kroz neke teške stvari, već sam bila i uplašena. Najbolje rečeno, osećala sam se kao da nisam dobra mama", napisala je Vilijamsova u opisu fotografije na Instagramu.

 

 

Ona je dodala da je potom na internetu čitala o postporodjajnoj depresiji, koja se često manifestuje kod novih majki i do tri godine posle porodjaja. 

 

"Razgovarajući o tome sa mamom, sestrama i prijateljicama, shvatila sam da su mi osećanja potpuno normalna", dodala je Vilijamsova.

 

Ova 36-godišnja teniserka je na Vimbldonu stigla do finala, što je bio tek njen četvrti turnir od povratka tenisu posle porođaja u septembru prošle godine i problema sa ugrušcima.

 

"U potpunosti je normalno da se osetite kao da ne činite dovoljno za svoje dete, iako sam provela svaki dan pored nje... Ali, možda se osetite kao da niste pored deteta koliko biste želeli. Mnoge od vas prolaze kroz istu stvar, bilo da ste po ceo dan kod kuće ili radite. Pronalaženja balansa s detetom je prava umetnost, ali znajte da ste heroji", navela je Vilijamsova.

 

 

(Beta, Foto: Fonet)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...