BRUKA! NOVA NEPRAVDA PREMA NOVAKU: Đoković će morati da igra čak dva meča u jednom danu! Da li će Nole izdržati? (VIDEO)
Foto: Reuters

NEVEROVATNO

BRUKA! NOVA NEPRAVDA PREMA NOVAKU: Đoković će morati da igra čak dva meča u jednom danu! Da li će Nole izdržati? (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, u četvrtak će izaći na terenu Rodžers kupa u singlu i u dublu.

Novaka najpre očekuje meč osmine finala protiv Grka Cicipasa koji je na programu od 18.30. Taj meč je drugi na centralnom terenu i igraće se odmah po okončanju meča između Bugarina Dimitrov i Amerikanca Tiafoa.

Talentovani grčki teniser Cicipas je u drugom kolu izbacio favorizovanog Dominika Tima, pa Novaka očekuje težak posao protiv 19-godišnjeg tenisera u osmini finala Rodžers kupa. Prethodno, Đoković je rutinski obavio posao protiv Kanađanina Petera Polanskog 6:3, 6:4. Biće to prvi duel Srbina i 19-godišnjeg Grka, trenutno 27. igrača sveta.

foto: AP

Pored singla, Novaka očekuje duel i u dublu, gde će u paru sa Kevinom Andersonom oko 21.30 igrati protiv Pjera Erbera i Nikole Maua. Srbin i Južnoafrikanac su u prvom kolu mastersa u Torontu pobedili mlade kanadske tenisere Denisa Šapovalova i Feliksa Ožea Elijasima sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2. Meč je trajao 68 minuta.

Đoković je na društvenim mrežama predložio koji bi nadimak mogao da bude za njih dvojicu u Torontu i veliki broj navijača složio se da bi to trebalo da bude "Đokerson".

Lagano Đoković prolazi prepreke u Torontu, a sada ga čeka Cicipas, koji je iznenadio Tima u prethodnom kolu. Kvota da će Novak slaviti sa 2:0 je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Cicipas.

U ovom susretu srpski i južnoafrički teniser nisu favoriti i njhova pobeda protiv jednog od najboljih dubl parova bila bi iznenađenje.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track