OD KADA JE OSTAO BEZ OVE LEPOTICE HRVATU JE KRENULO U ŽIVOTU: Bornu Ćorića sutra očekuje meč karijere sa Novakom, a na tribinama neće biti ONA! (FOTO)
Foto: Printscreen

nije mu lako

OD KADA JE OSTAO BEZ OVE LEPOTICE HRVATU JE KRENULO U ŽIVOTU: Bornu Ćorića sutra očekuje meč karijere sa Novakom, a na tribinama neće biti ONA! (FOTO)

Tenis -

Hrvatski teniser Borna Ćorić pobedom nad Rodžerom Federerom plasirao se u finale Mastersa u Šangaju gde ga očekuje najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Hrvatski teniser je odigrao fantastično protiv branioca titule i sa 6:4, 6:4 došao do prvog finala iz serije 1.000 u karijeri. Ovo je drugi uzastopni put da je Ćorić 'dobio' Federera i izjednačio na 2-2 u međusobnim duelima. Prethodno je to učinio u finalu turnira u Haleu pre nekoliko meseci na travi, a sada i na brzom betonu u kineskom gradu.

Finale je na programu u nedelju od 10.30 časova.

Ipak, ono što je najzanimljivije mnogima u ovom regionu i ono po čemu pamte mladog Hrvata jeste njegova bivša devojka.

foto: Reuters

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić i dalje pati za bivšom devojkom Valentinom Miletić sa kojom je raskinuo krajem prošle godine.

Borna i Valentina su u vezi bili više od godinu dana, a na društvenim mrežama su se hvalili da su u velikoj ljubavi. Valentina je bila Bornina podrška pošto je operisao koleno, a bivša Kraljica Dalmacije je non-stop bila uz mladog tenisera.

Lokalni mediji navode da Borna i dalje pati za atraktivnom Valentinom, a ona se na društvenim mrežama hvali gde je sve putovala posle raskida.

Da li će mladi Borna uspeti da savlada Novaka i bez pomoći ove lepotice saznaćemo koliko sutra.

Samo da nisam doma ? #dayoff #rafting #nature #omiš ☀️????

A post shared by Valentina Miletic (@valentina_miletic_) on

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track