PROSLAVLJENI TENISER O VELIKOJ TROJCI: Federer skoro 40, Novak i Rafa preko 30 godina... LUDO!
Foto: Profimedia

Zanimljiva izjava

PROSLAVLJENI TENISER O VELIKOJ TROJCI: Federer skoro 40, Novak i Rafa preko 30 godina... LUDO!

Tenis -

Nekadašnji četvrti teniser sveta Robin Soderling izjavio je da ne bi bio šokiran da i na kraju 2019. godine velika trojka vlada svetskim tenisom.

Soderling smatra da nije nemoguće da Đoković, Federer i Nadal budu prva trojica na ATP listi i na kraju 2019. godine.

Novak igra znatno bolje i ne bih bio šokiran da ponovo na kraju 2019. o njima govorimo kao najboljoj trojici na planeti. Rodžer puni 38 godina, skoro ima 40, a i Novak i Rafa su prešli tridesetu, tako da bi to bilo ludo. To samo otkriva koliko su oni dobri, ali dodatno je dobro što vidimo da mlađi dolaze i da ostavljaju svoj trag“, rekao je 34-godišnji Šveđanin.

Dvostruki finalista Rolan Garosa smatra da će uskoro i mladi igrači konkurisati za Gren Slem.

Nova teniska sezona počinje izuzetno jakim turnirom u Mubadali, na kojem se danas od 17.05 sastaju sestre Vilijams. Kvota na Serenu je 1,50, a na Venus 2,41. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel sestara Vilijams.

“Impresivan je način na koji je Zverev igrao u Londonu. Bio sam šokiran time što je pobedio Novaka, ali zaslužio je jer je tog dana bio bolji. Tu su i Ćorić i Hačanov, baš ono što tenisu treba. Dobro je što se prave novi profili i razvijaju novi igrači jer će se velikani nekada povući“, dodao je Soderling.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track