HAOS U RIMU: Organizatori zbog Federera DUPLIRALI CENE karata, reagovao i Novak! Njegova izjava ŠOKIRALA JE navijače švajcarskog tenisera!
Foto: AP

svi pričaju o reakciji srbina

HAOS U RIMU: Organizatori zbog Federera DUPLIRALI CENE karata, reagovao i Novak! Njegova izjava ŠOKIRALA JE navijače švajcarskog tenisera!

Tenis -

Nije uvređen Srpskog tenisera nije iznervirao potez organizatora koji je naprasno duplirao cene ulaznica kada je Švajcarac odlučio da ipak igra masters u Italiji

Odluka čelnika mastersa u Rimu da povećaju cenu ulaznica zbog igranja Rodžera Federera na turniru u prestonici Italije izazvalo je dosta bure. Iako mnogi tvrde da se takvim potezom automatski izražava nepoštovanje prema drugim igračima, pre svega prema Novaku Đokoviću i Rafaelu Nadalu, najbolji teniser sveta se nije mnogo potresao.

- Prvi put čujem za ovo. Sigurno je da je Federer najveće ime, neko ko je osvojio najviše titula, iako nikada nije bio šampion u Rimu. On je svetska ikona i samim tim, u jednu ruku, mogu da razumem ovakvu odluku - izjavio je Novak i dodao:

- Pravo da vam kažem ne osećam se uvređeno, kao što mislim da se ne osećaju ni Nadal ni ostali igrači. Ako to donese dodatan broj kupljenih karata i, samim tim, veću zaradu turniru, onda je to dobro za sve.

Rodžer Federer nije bio zadovoljan odlukom organizatora.

- Čuo sam da neki navijači nisu srećni zbog toga. Cela situacija je veoma razočaravajuća. Italijanska federacija je to upakovala na način da nagrađuje navijače koji su ranije kupili karte, što je dosta čudno. Nadam se da to neće uticati na činjenicu da sam veoma srećan što sam ovde. Volim da igram ovde, motivisan sam i veoma uzbuđen. Nadam se velikom broju publike i dobroj atmosferi - rekao je Švajcarac.

Reakcija organizatora Anđelo Binagi: Niko nema pravo da se ljuti

Anđelo Binagi, predsednik Italijanske teniske federacije, potvrdio je da su zbog nastupa Švajcarca poskupele karte.

- Duplirali smo cenu karata za Federerov meč. Želimo da nagradimo navijače koji su kupili karte (za taj dan) pre nego što su znali da će Federer igrati. Mislim da niko nema pravo da bude ljut zbog toga - rekao je Binagi.

Cena najskupljih karata

Pre nego što je Federer odlučio da igra 112 evra Posle odluke da ipak nastupi 224 evra

Milan Nastić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track