RAZOČARAN IGROM PRESTOLA Dušan Lajović: Nemam želju da obilazim Pariz, slobodno vreme provodim gledajući serije
Foto: AP

DOSADILA MU PRESTONICA FRANCUKE

RAZOČARAN IGROM PRESTOLA Dušan Lajović: Nemam želju da obilazim Pariz, slobodno vreme provodim gledajući serije

Tenis -

Za Kurir sa Rolan Garosa - Milan Nastić

Srpski teniser Dušan Lajović prizano je da slobodno vreme od mečeva na Rolan Garosu koristi gledajući serije, napominjući da mu je već malo i dosadano da šeta i upoznaje Pariz, pošto je već ovde dugi niz godina.

- Gledam u hotelu serije, pokušavam da sačuvam energiju. Ovo je deseta godina u Parizu, dobro, možda osma ili deveta tako da nemam neku preteranu želju da razgledam nešto. Gledam dobru seriju, preporučio bih vam. Ako ste gledali ranije film „12 majmuna“, onaj stari, sa Bred Pitom i Brusom Vilisom. Serija je izašla skoro, ima četiri sezone, radnja je ludilo. Isto se zove, ista je tema, ali prati ona pravila putovanja kroz vreme. Dakle, svi paradoksi i tako te stvari. Preplitanja su nemoguća. Tako da ako volite krenite da je gledate - poručio je Lajović.

foto: EPA/SRDJAN SUKI

Na pitanje novinara Kurira da li je u trendu gledajući najpopularnije serije svih vremena „Igre prestola", rekao je da se na kraju razačarao kako je završena.

- Da, ali ako ćemo sad i to. Zadnje dve sezone su katastrofa. Totalno su uništili svaku priču svakog karaktera. Neću da budem kao onaj dečko što je komentarisao na nekoj televiziji, nije kraj života, ja se nadam da će ovaj sad da napiše malo bolju knjigu, pošto sam je čitao i to je totalno drugačije u odnosu na ono što gledamo preko malih ekrana. Gledao sam prve dve sezone 2012. i nije bilo više i onda sam kupio sve knjige, čak pet i one su dosta bolje. Prvih par sezona serije prate knjige, rekao bih da je među najboljim sinhronizacijama knjiga-film. Ovo sad na kraju nije ni približno prvim sezonama, mislim da su sve uništili - zaključio je Lajović.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track