LASLO ĐERE POSLE ELIMINACIJA SA ROLAN GAROSA: Nikada nisam igrao u pet setova i to me je koštalo!
Foto: EPA

pariz

LASLO ĐERE POSLE ELIMINACIJA SA ROLAN GAROSA: Nikada nisam igrao u pet setova i to me je koštalo!

Tenis -

Srpski teniser Laslo Đere bio je na konfernaciji za štampu vidnu utučen posle nesrećnog poraza od Keia Nišikorija.

Od specijalnog izveštača Kurira sa Rolan Garosa Milana Nastića.

- Nišikori je jako dobro počeo meč, nisam imao priliku da napadam, stalno sam se branio, on je dobro servirao. Bilo je ključno da dobijem drugi set, što sam sam uspeo da i tada smo ušli u egal. Osetio sam da mogu da mu pariram što se na kraju ispstavilo tačnim. Usli smo intersatnu zavrsnicu, imao sam dva brejka, ali ocigledno mi je falilo isustvo u takvim duelima, jer ovo mi je prvi put u karijeri da igram meč sa pet setova. Verovatno mi je u nekim trenucima trebalo I malo isustvao, jer Kei je u 10 najboljih na svetu – kazao je Đere I nastavio:

- U tom periodu osećao sam se dobro na ternu, I fizički I psihički, ali sigurno će mi ovakvi dueli značiti za budućnost da mogu da igram na pet seteova sa najboljim igračima na svetu. Morama da nastavim marljivo da radim kao do sada, I siguran sam da ću u narednom periodu napredovati I verujem da ću dobijati ovakve duele. Sad sam video da mogu da držim visok ritam i tempo tokom čitavog duela.

Dušan Lajović nikad u karijeri nije igrao osminu finala grend slema, a danas u Parizu, protiv Nemca Zvereva, ima priliku da se izbori za to. Kvota na srpskog tenisera je 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za duel Zverev - Lajović.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track