ŠTA SAD PRIČA OVAJ ČOVEK?! Prvo je najstrašnije kritikovao Novaka, zatim ga je dizao u nebesa, a sada je naglo PROMENIO PLOČU! Vilander krenuo po starom!
Foto: Starsport©

DA LI JE MOGUĆE?!

ŠTA SAD PRIČA OVAJ ČOVEK?! Prvo je najstrašnije kritikovao Novaka, zatim ga je dizao u nebesa, a sada je naglo PROMENIO PLOČU! Vilander krenuo po starom!

Tenis -

Legendarni švedski teniser, a sada popularni teniski komentator, Mats Vilander, ponovo je promenio mišljenje.

Iako je pre samo nekoliko dana na sva usta hvalio najboljeg tenisera sveta, Mats je ponovo krenuo po starom... Počeo je da sumnja u Srbina.

Novak danas igra protiv Italijana Salvatorea Kruza meč trećeg kola Rolan Garosa, a Vilander je pred taj duel naglasio da srpski teniser može od svakoga da izgubi meč, pa i od italijanskog tenisera koji je trenutno tek 146. na svetu.

"Novak može da osvoji sve, ali i da izgubi od svakoga. Njegovo najjače oružje je bekhend, sa tim otvorenim stavom može lako da taj udarac pretvori u drop-šot. Kada je samouveren, to je njegovo oružje. Međutim, videli smo od njega neke čudne poraze, ne znamo šta se dešava iznutra", naglasio je Vilander.

Šveđanin se polako ali sigurno vraća u ulogu najvećeg Novakovog kritičara.

Meč Đoković - Karuzo na programu je danas oko 13 časova.

Sledeća prepreka Novaka Đokovića u Parizu se zove Salvatore Karuzo, 89. igrač sveta. Ogroman je Srbin favorit, a kvota da će prvi set rešiti u svoju korist sa dva ili manje izgubljena gema (dakle, rezultat 6.0, 6:1 ili 6:2) je 1,90 (tip HTS 1). Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Karuzo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track