ČESTITKE NOVAKU PLJUŠTE SA SVIH STRANA: Vučić prvi poslao poruku Đokoviću, a u ovom Amerikancu imao je velikog navijača (FOTO)
Foto: AP

BRAVO, NOLE

ČESTITKE NOVAKU PLJUŠTE SA SVIH STRANA: Vučić prvi poslao poruku Đokoviću, a u ovom Amerikancu imao je velikog navijača (FOTO)

Tenis -

Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je Novaku Đokoviću osvajanje titule na Vimbldonu, navodeći da on već godinama ostvaruje rezultate dostojne najboljeg među nama.

"Što je izazov veći, to je Vaša igra odvažnija. Što je protivnik jači, to je Vaša želja da pobedite impresivnija. Vaša igra oduvek je bila, i sa svakom novom pobedom jeste sve veća inspiracija svim građanima Srbije. Svaka čast za borbenost, istrajnost i doslednost, kojima već godinama ostvarujete rezultate dostojne vrhunskog sportiste i najboljeg među najboljima", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Novaku je velikog navijača danas imao u ambasadoru SAD u Srbiji Kajlu Skatu, koji je pomno pratio finale Vimbldona:

foto: Printscreen

Po završetku meča Skat je čestitao Đokoviću:

foto: Printscreen

I ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić čestitao je Novaku.

"Svaka čast legendo, još jednom si potvrdio da si najbolji teniser svih vremena. Čestitam ti petu pobedu na Vimbldonu u sjajnoj karijeri kojom ispisuješ istoriju svetskog sporta", naveo je Udovičić u čestitki.

Čestitala mu je i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović.

"Dragi Novače, učinili ste nas još jednom najponosnijim. Hvala Vam na radosti koju ste nam priredili i ponosu jer živimo u eri velikog Novaka Djokovića. Od srca Vam čestitam osvajanje petog trofeja na Vimbldonu. Pokazali ste nam da samo upornošću, verom u sebe i predanim radom nema neosvojivih prepreka. Želim Vam dobro zdravlje i puno sreće u svim narednim takmičenjima", piše u poruci Zorane Mihajlović.

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković je dodala je Đoković ponovo Srbiju učinio ponosnom.

"Čestitam Vam na izuzetnoj igri i zalaganju kojim ste uspeli još jednom da osvojite Vimbldon. Ovom sjajnom pobedom na najprestižnijem teniskom turniru ponovo ste obradovali Srbiju i učinili je ponosnom", navodi se u čestitki Maje Gojković.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track