Najnovije vesti

MIGRANTI POKUŠALI DA UPADNU NA ĐOKOVIĆEVO IMANJE! Drama u Sremu: Kada su ih Novakove komšije videle mladići pobegli!
Foto: EPA, Printscreen

Zabrinuti Meštani upozorili Noleta

MIGRANTI POKUŠALI DA UPADNU NA ĐOKOVIĆEVO IMANJE! Drama u Sremu: Kada su ih Novakove komšije videle mladići pobegli!

Tenis

Grupa od nekoliko mladića nedavno je pokušala da uđe u kuću koju gradi Srđan, otac najboljeg tenisera sveta, što su primetile komšije

Novak Đoković je prošle nedelje otputovao na turnir u Dubaiju, a za to vreme migranti su zamalo upali u kuću na Pavlovačkom jezeru, koju gradi njegov otac Srđan, saznaje Kurir.

Zabrinuti meštani obližnjeg sela kontaktirali su s našom redakciju kako bi upozorili najboljeg tenisera sveta i njegovu porodicu da je grupa migranata pokušala da upadne u njihov novi dom.

- Ne poznajem Novaka, a ni njegovu porodicu, pa sam zato kontaktirao s vama jer sam želeo da ih upozorim. Čuo sam da se pre neki dan grupa od nekoliko migranata motala po njihovom imanju. Spazio ih je jedan naš meštanin. Komšija mi je rekao da pozovem novinare kako bismo obavestili porodicu o tome jer niko koga mi poznajemo nije u kontaktu sa Đokovićima. Imanje je zaštićeno, postoji obezbeđenje, pa je moguće da su ti momci pobegli kada su to shvatili i da nije napravljena nikakva šteta - kaže za Kurir meštanin Boško i dodaje da ovo nije iznenađenje:

- Migranata ima skoro po celoj Vojvodini, često ulaze u kuće u kojima nema nikoga, a imanje Đokovića je baš daleko od magistrale i taman im je podobno da se sakriju. Zidovi su omalterisani, postavljeni su prozori i vrata, a napolju je bilo hladno, pa pretpostavljamo da su želeli da prespavaju.

foto: Printscreen

On kaže da nije išao da utvrdi da li su zaista migranti i uspeli da upadnu u vilu.

- Nisam, već sam samo vas obavestio. Verujem da će Srđan Đoković utvrditi da li su napravili neku štetu s obzirom na to da su migranti već upadali u napuštene vikendice na Fruškoj gori. Komšija koji ih je i spazio viknuo im je: „Šta radite tu?“ Rekao mi je da su tada mladići počeli da beže preko njiva - završava Boško.

foto: AP Zoltan Gergely Kelemen

Ovim povodom pozvali smo Srđana Đokovića, međutim, njega nije zanimalo da čuje do kraja šta imamo da mu kažemo.

- Ma, ajde, to su gluposti - rekao je drsko i spustio slušalicu.

S druge strane, kako smo saznali, Srđan Đoković je nakon našeg razgovora zahtevao da se imanje obiđe i proveri da li je načinjena neka materijalna šteta.

Inače, Đokovićeva oaza mira smeštena je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Vrdnika i Rume. Oko imanja se nalaze poljane, šume i jezero.

Srđan o vili: Napravili smo porodično gnezdo

Srđan Đoković je otkrio zbog čega je odlučio da vilu pravi u Sremu.

- Imaćemo naše gnezdo. Nismo ga pravili na jezeru Komo, nego u svojoj zemlji. Deca imaju sve više obaveza, ali ih molimo barem unuke da nam ostave. Jurimo ih po svetu da ugrabimo nekoliko dana sa klincima. To je cena teniskog života. Kad Novak dođe kući, ne pričamo o tenisu uopšte. Dosta nam je tog sporta za šest života. Bitno je da smo ostali jedinstveni i složni.

foto: Zorana Jevtić

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Printscreen, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...