AMERIKANAC SE PRIDRUŽIO JAPANCU U OPTUŽBAMA NA RAČUN NOVAKA: Kako Đoković zna da je otkazano, a mi ne?
Foto: Zorana Jevtić

"NOLE NIJE ŽELEO DA IGRA"

AMERIKANAC SE PRIDRUŽIO JAPANCU U OPTUŽBAMA NA RAČUN NOVAKA: Kako Đoković zna da je otkazano, a mi ne?

Tenis -

Američki teniser Tejlor Fric pridružio se svom japanskom kolegi Taru Danielu u optužbama na račun najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

"Novak Đoković napustio je SAD pre nego što je odluka o otkazivanju turnira izglasana. On je već bio doneo odluku da ne želi da igra, pre nego što je ATP bilo šta odlučio", rekao je američki teniser Tajler Fric i pridružio se kolegi iz Japana, Taru Danielu, u javnom protestu zbog načina na koji su otkazani mastersi u Indijan Velsu i Majamiju.

Na društvenim mrežama Novakov kondicioni trener Marko Paniki postavio je fotografiju na kojoj se vidi da Đoković sa svojim timom ide nazad za Evropu, i to pre zvanične odluke o tome da se ATP tur suspenduje na šest nedelja.

Tako se optužbama na račun Novaka Đokovića pridružio i američki teniser Tajler Fric, koji je izneo nove detalje.

"Razgovarali smo na ogromnoj Vacap grupi koju imamo. Mnogi od tenisera iz Saveta igrača su se pridružili grupi i objasnili koja je bila njihova ideja, pitali su nas kakvo je naše mišljenje po tom pitanju. Razgovori na ovoj aplikaciji za komunikaciju ima neke različite igrače. Stvorena je pre godinu i po dana. Novak Đoković je napustio Sjedinjene Američke Države pre nego što je odluka doneta na osnovu dokaza. On je doneo ličnu odluku pre nego što je zvanično telo donelo. On nije želeo da igra. Ne znam da li je odluka doneta jednoglasno, ali Savet igrača poštuje sve igrače. I mnogi su želeli da prestanu", rekao je Tejlor Fric u intervjuu za "Tenis čanel".

(Kuris sport, Tennis Channel)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track