Najnovije vesti

KURIR SAZNAJE! POTEZ TENISERKE VREDAN DIVLJENJA! HEROINA: Srbiji od Ane Ivanović 35 respiratora
Foto: Nemanja Pančić, Shutterstock

Otkrivamo

KURIR SAZNAJE! POTEZ TENISERKE VREDAN DIVLJENJA! HEROINA: Srbiji od Ane Ivanović 35 respiratora

Tenis

Primer svima… Ivanovićeva, uz još nekoliko kompanija, učestvovala u naručivanju velikog broja aparata od kojih zavise mnogi ljudski životi.

Ana Ivanović učestvovala je u nabavci 35 respiratora za građane Srbije! Kako saznajemo, naša teniserka dala je finansijsku podršku, ali se i „založila“ preko svojih kontakata za nabavku ovih preko potrebnih aparata.

Nekoliko kompanija i Ivanovićeva obezbedili su velika novčana sredstava kojima je naručeno 35 respiratora za potrebe medicinskog sistema Srbije. Sve to urađeno je pod kapom Unicefa, čiji je Ana ambasador već godinama. Iz izvora bliskih jednoj od kompanija koje su pomogle saznali smo da je naša teniserka uradila izuzetno mnogo, što finansijski, što pomoću ličnih kontakata, kako bi naši građani dobili neophodnu opremu. Dodaćemo da je ova svetska organizacija ukupno naručila 50 respiratora za našu zemlju.

Oni su ovih dana već počeli prvi deo isporuke maski, zaštitnih odela, vizir naočara i rukavica za zdravstvene radnike. Takođe, za početak će i 1.700 najugroženijih porodica dobiti higijenske pakete. Kasnije će taj broj biti i veći.

Umesto bilo kakvog zaključka, samo dve reči: Hvala, Ana!

Kurir.rs/Miloš Bjelinić/Foto: Nemanja Pančić

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...