TENISERKA SRPSKOG POREKLA PALA ZBOG KOKAINA! Bolovuković slupala skupoceni Mercedes, a svi je znamo po vezi sa Kirjosom
Foto: Printscreen

kakva karijera

TENISERKA SRPSKOG POREKLA PALA ZBOG KOKAINA! Bolovuković slupala skupoceni Mercedes, a svi je znamo po vezi sa Kirjosom

Tenis -

Bivša australijska teniserka srpske krvi, Monik Belovuković, kažnjena je oduzimanjem vozačke dozvole pošto je na sudu priznala kako je vozila pod uticajem droge.

Belovuković je u centru javnosti našla zbog veze sa australijskim teniserom Nikom Kirjosom kako su tada pisali lokalniji mediji. Međutim, razlog za njenu popularnost ovog puta je - kokain.

Devojci srpskog porekla kazna je izrečena u ponedeljak na sudu u Dauning centru, gde je pre mesec dana i priznala da je koristila pomenutu drogu. U dokumentima na sudu su i rezultati testa koji su potvrdili da je u krvi Belovukovićeve bilo kokaina, kada je policija u novembru prošle godine u Sidneju, ulici Oksford, zaustavila dok je vozila luksuzni automobil "Mercede" G klase.

foto: Printscreen

Kako je "Dejli telegraf" naveo, bivša teniserka je na prvom saslušanju u policiji demantovala kako je koristila kokain:

- Popila sam jedno piće pre dva dana, rekla je policajcima Belovukovićeva.

Takođe, osim konzumiranja kokaina ona je imala još jedan prestup, naime koristila je privremenu dozvolu sa kojom nije smela da upravlja ovim vozilom. Sudija Žaklina Trad je Belovukovićevoj oduzela i dozvolu na tri meseca uz novčanu kaznu od 500 dolara.

Svoju popularnost stekla je vezom sa Nikom Kirjosom nakon što su ih paparaci uslikali u jednom noćnom klubu u Londonu.

- Mi smo samo prijatelji, svi znamo da Nik ima devojku i niko ne želi da se meša u njihov odnos. Samo smo se lepo proveli, ušli smo u noćni klub kao prijatelji i izašli smo kao prijatelji, ništa više. Sve je bilo potpuno nevino. Čak me je i mama, koja je videla sve na TV, zvala da me pita šta se dešava, rekla je tada 18-godišnja Monik za australijski “Dejli mejl”.

Nedugo potom, u javnost su isplivale i njene fotografije sa još jednim danas i te kako poznatim teniserom, Tanasijem Kokinakisom, jednim od najboljih prijatelja Nika Kirjosa.

Iako je bila veliki talenat, Monik se rano povukla iz ''belog sporta'' zbog menadžerskih ambicija. Prve teniske korake napravila je u čuvenoj akademiji ''Vajt Siti''.

Još kao juniorka bila je veoma uspešna, pored lokalnih turnira igrala je i na onim u Srbiji, Francuskoj, Italiji... U Francusku se preselila kada joj je bilo 14 godina, kako bi trenirala na čuvenoj akademiji Patrika Muratoglua, trenera Serene Vilijams. Iskušenja u profesionalnom tenisu ipak bila su preveliki zalogaj za nju.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track