NADAL NIJE ZNAO GDE MU JE D..E, GDE GLAVA, A ONDA JE OSETIO KRV: Dijana Đoković se setila Vimbldona i Novakovih žuljeva!
Foto: Profimedia

bilo joj je teško

NADAL NIJE ZNAO GDE MU JE D..E, GDE GLAVA, A ONDA JE OSETIO KRV: Dijana Đoković se setila Vimbldona i Novakovih žuljeva!

Tenis -

Dijana Đoković, majka prvog tenisera sveta Novaka Đokovića pričala je o zdravstvenim problemima na početku karijere prvog tenisera sveta i posebno se prisetila polufinala Vimbldona koje je Novak predao Špancu Rafaelu Nadalu.

Pogotovo na početku kada je, po mnogima, prečesto predavao mečeve zbog umora, mučnina, žuljeva, problema sa disanjem, pa i očima.

"Imao je zdravstvene probleme, devijaciju nosa, teško je disao. Onda je saznao da je intolerantan na gluten. Nije predavao mečeve namerno, ko bi to radio, ali smatra, kao i ja, da je zdravlje na prvom mestu", pričala je Dijana Đoković u emisiji Majke šampiona produkcije Arene Sport.

foto: Printscreen

"Pet dana je igrao mečeve uzastopno. Celu noć smo mu stavljali obloge, a ujutru je jedva hodao, i to u papučama. Rekla sam mu da je najbolje da ne izađe na teren, on je odbio. U prvom setu ga je razvalio 6:2, Nadal nije znao gde mu je du*e, gde glava. Ali kada je posle prvog seta traži medikal da previje rane od žuljeva, Rafa je video krv. Tu je shvatio koliko je sati, mnogo više ga je šetao i Novak je morao da preda", dodala je Dijana Đoković

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track