DA LI ĆE ADRIA TOUR POSTATI TRADICIJA?! Evo šta na to kaže Đoković (VIDEO)
Foto: Printskrin

spektakl svake godine

DA LI ĆE ADRIA TOUR POSTATI TRADICIJA?! Evo šta na to kaže Đoković (VIDEO)

Tenis -

Spektakularan teniski događaj Adria tour u Beogradu uspešno je završen, a mnogi se pitaju da li postoji mogućnost da teniski događaj na svetskom nivou svake godine gledamo u Beogradu.

Odgovor na pitanje da li Adria tour može da uđe u redovan kalendar teniskih zbivanja u svetu dao je idejni tvorac turnira - Novak Đoković.

Nisam razmišljao toliko daleko. Ogroman uspeh je, pre svega mog brata Đorđa i čitave organizacije ljudi, koji su za manje od mesec dana uspeli ovako neštoda organizuju. Meni je Đole rekao koje stavke bi trebalo da se urade, ima ih preko 200, to je stvarno ogromna organizacije, veliki poduhvat. Stvarno je neverovatno da je sve prošlo na ovaj način kako je prošlo", rekao je Đoković dodavši:

"Da li će Adria tour biti tradicija... Ne znam, stvarno ne znam. Jednostavno ne znam kako će kalendarski izgledati tenis posle korone. Ne znam ni kad će to posle biti. Još uvek smo u pandemiji. Postoji velika želja za ATP turnirom. Videćemo kako će biti u Zadru, tamo najavljuju veliko interesovanje publike. Teško da može usred sezone da se nađe mesec dana da bi se odigralo, možda može da bude jedan vikend ili dva, možda u različitim perioda u godini. Ne znam nismo tako daleko razmišljali, videćemo" završio je Novak.

Kurir sport/Vuk Brajović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track