Najnovije vesti

FATALNA UKRAJINKA BRANI NOLETA: Da sam imala priliku da uradim istu stvar, ne bih razmišljala ni sekund! (FOTO)
Foto: Profimedia, Instagram

PODRŠKA

FATALNA UKRAJINKA BRANI NOLETA: Da sam imala priliku da uradim istu stvar, ne bih razmišljala ni sekund! (FOTO)

Tenis

Fatalna Ukrajinka Dajana Jastremska stala je u odbranu Novaka Đokovića.

Ukrajinska teniserka je se oglasila na društvenim mrežama i poslala pruku sledeće sadržine:

"Kada si poznat, kada se takmičiš na najvišem nivou, hiljade ljudi je neizbežno zakačeno za tebe. Moraš da prihvatiš ulogu ambasadora, dok postaješ uzor mnogima! Nije bitno da li igraš na glavnom ili nekom drugom terenu, kada si teniser uvek pokušavaš da pokažeš najbolje i da podeliš emocije sa svojim timom i ljudima oko sebe", započela je 25. teniserka svoje podugačko obraćanje, pa nastavila u istom ritmu.

foto: Pritnscreen/Instagram

"Tenis je sjajan sport, sa dugom istorijom i jedinstvenom kulturom. Stvari koji se dešavaju u svetu ove godine su nezamislive i one daju veliki udarac našem najomiljenijem sportu! Svaki teniser je imao svoje planove, želje i ciljeve ove godine. Sada, a sigurna sam da je svako imao ova pitanja u glavi. Pitanja kao 'Kada ćemo igrati i davati ljudima radost i inspiraciju?' i 'Kada čemo početi da radimo našu najomiljeniju stvar?'! Ja sam pogođena i uznemirena oko situacije koja se desila oko turnira "Adria Tour". Organizatori i igrači su se našli pod velikim pritiskom. Ovo takmičenje se održalo pod svim pravilima i regulacijama. Da sam imala priliku da uradim istu stvar, ne bih razmišljala ni sekund.

foto: Pritnscreen/Instagram

Znam da je ova opasnost nevidljiva i ozbiljna. Ipak, veoma sam svesna da živimo u doba slobode gde svako može da radi šta hoće i da postane šta god poželi! Ne bih bila teniserka danas kad ne bih imala slobodu! Sloboda i samostalnost zahtevaju da svako bude odgovoran za sebe i svoje akcije, to znači da svako ima pravo i ličnu odgovornost! U toj situaciji svako može da bude pozitivan!", poručila je Jastremska. 

foto: Pritnscreen/Instagram

(Kurir sport)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...