LUDNICA! Kurir video dosad NEOBJAVLJENE FOTKE sa Novakove momačke večeri! Nole i braća goli do pojasa....
Foto: Tamara Trajković

hit

LUDNICA! Kurir video dosad NEOBJAVLJENE FOTKE sa Novakove momačke večeri! Nole i braća goli do pojasa....

Tenis -

Noleta su golog do pojasa braća i drugari uz mnogo smeha sređivali za specijalni dan 10. jula 2014.

Boraveći u stanu Novakovog dede Zdenka Žagara, imali smo priliku da zavirimo i u neke sjajne fotografije iz njegovih albuma.

Videli smo jedinstvene kadrove Noletovog detinjstva, ali i dosad neobjavljene fotografije s venčanja Jelene i Novaka sa Svetog Stefana, kao i s Novakove momačke večeri.

foto: Tamara Trajković

Vrlo zanimljive su i slike s venčanja Jelene i Novaka na Svetom Stefanu. U specijalnom luksuznom albumu nalaze se fotografije i s momačke večeri. Prvi put smo videli ludu žurku na kojoj Nole i njegova braća i drugari prave darmar goli do pojasa. Novaka su svi uz mnogo smeha zajedno pripremali za svadbu u ludoj atmosferi... Neko mu je sređivao frizuru, neko ga prskao dezodoransom...

Tu smo videli i fotografiju Novakove bake Elizabete, Dijanine majke. Ona i Zdenko su se razveli dok su njihove ćerke bile tinejdžerke, što je dovelo do pogoršanja odnosa u porodici. Zbog toga se za drugog Noletovog dedu saznalo tek sada.

foto: Tamara Trajković

Pažnju nam je privukla i slika s Kopaonika s dedom i njegovom drugom suprugom.

- Odmah sam shvatio da je sportski tip. Odlično se snalazio na skijama, bio je brži od nas. Baš smo ga na stazi Krčmar izgubili iz vida i nađemo ga dole na dnu, on stigao pre nas. „Pa gde ste vi do sada?“, smejao se - pričao je Zdenko dok nam je pokazivao album.

Predrag Gajić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track