MISLIM DA SAM UBIO NEKOGA! Medvedev BESNEO pa poručio supervizoru: US Open je sprdnja, videli smo šta se sve ovde dešava
Foto: Profimedia

US OPEN

MISLIM DA SAM UBIO NEKOGA! Medvedev BESNEO pa poručio supervizoru: US Open je sprdnja, videli smo šta se sve ovde dešava

Tenis -

Ruski teniser Danil Medvedev glavna je zvezda najnovijeg skandala na US Openu.

Podsetimo, ruski teniser je posle tri seta poražen od austrijskog tenisera Dominika Tima čime se nije plasirao u finale US Opena.

Tokom meča bilo je "sumnjivih" momenata kada su sudijske odluke u pitanju, kao i čelendža koji mu nije dodeljen jer je, kako je sudija procenio, kasno zatražen.

Sve to je jako razljutilo Medvedeva koji je besneo na terenu, kako na sudiju, tako i na supervizora takmičenja.

foto: Profimedia

Iznervirani Medvedev je u jednom trenutku prešao na drugu stranu terena i pokazao deo gde je pala loptica, zbog čega je dobio opomenu od sudije.

Pravila nalažu da nije dozvoljeno preći mrežu, što je dodatno iznerviralo Rusa, pa se obratio i supervizoru na njegovoj polovini terena:

"Da li je US open sprdnja? Videmo smo svi već šta se dešavalo ovde! US open je sprdnja, zar ne?", rekao je Medvedev, verovatno podsećajući na Novakovu eliminaciju.

"Sudija mi je dao opomenu. Šta sam uradio da bih to dobio?", pitao je.

Dobio je odgovor da je prešao mrežu što nije dozvoljeno.

"Mislim da sam ubio nekoga! Izvinite, bio sam tako zao što sam prešao mrežu, moje izvinjenje. Moje iskreno izvinjenje US openu jer sam prešao mrežu. O, moj Bože... Izvinjavam se i Vama i sudiji. Da li je sada u redu?", ironičan je bio vidno iznervirani Medvedev.

foto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track