NOVAK SE VRAĆA POSLE DISKVALIFIKACIJE NA US OPENU: Ovo je put do trofeja u Rimu! Nadal tek u finalu
Foto: Profimedia

žreb

NOVAK SE VRAĆA POSLE DISKVALIFIKACIJE NA US OPENU: Ovo je put do trofeja u Rimu! Nadal tek u finalu

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu Mastersa u Rimu.

U drugom kolu srpski teniser će igrati protiv boljeg iz duela Salvatorea Karuza i kvalifikanta. Rival u osmini finala mogao bi da mu bude Feliks Ože-Alijasim, Filip Krajinović ili Kajl Edmund, a u četvrtfinalu peti nosilac Gael Monfis ili deseti, Stan Vavrinka.

U istoj polovini žreba su četvrti i šesti favoriti, Mateo Beretini i David Gofan.

Filip Krajinović turnir započinje protiv Feliksa Ože-Alijasima, a u drugoj rundi čekao bi ga bolji iz duela Kajla Edmunda ili kvalifikanta. U osmini finala tu je Novak Đoković, posle čega im put do finala postaje isti – Monfis, Vavrinka, Beretini ili Gofan…

U polovini drugog favorita Rafaela Nadala igraće treći nosilac Stefanos Cicipas.

U tom delu žreba nalazi se i srpski teniser Dušan Lajović, koji startuje protiv kvalifikanta. U drugoj rundi Lajović bi mogao da zaigra protiv boljeg iz meča Miloša Raonića i Adriana Manarina, a u osmini finala protiv Nadala. Andrej Rubljov i Dijego Švarcman su mogući protivnici u četvrtfinalu, a u polufinalu Stefanos Cicipas i Fabio Fonjini.

Prvi rival Miomira Kecmanovića biće Jošihito Nišioka, a u drugom kolu mogao bi da igra protiv boljeg iz susreta Grigora Dimitrova i Đanluke Magera. U osmini finala potencijalni protivnik je Stefanos Cicipas, a u četvrtfinalu Fabio Fonjini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track