I U DOBRIM I U LOŠIM VREMENIMA TU STE ZA MENE: Đoković se sa peharom iz Rima obratio svom timu! Posebna poruka za Vajdu
Foto: EPA/Riccardo Antimiani

pobednička šala

I U DOBRIM I U LOŠIM VREMENIMA TU STE ZA MENE: Đoković se sa peharom iz Rima obratio svom timu! Posebna poruka za Vajdu

Tenis -

Najbolji tensier sveta Novak Đoković prokomentarisao je osvajanje Mastersa u Rimu, ukupno 36. turnira iz te kategorije u karijeri.

Srpski teniser je priznao da nije igrao najbolje ni u finalu ni tokom cele nedelje.

"Bila je to sjajna, izazovna nedelja. Mislim da nisam igrao najbolje tokom cele nedelje, ali mislim da sam pronašao najbolji tenis kada mi je bilo najpotrebnije, u odlučujućim trenucima svakog meča. Zbog toga sam zadovoljan i na to sam ponosan. Pronašao sam 'petu brzinu' kada je bilo najvažnije", izjavio je Đoković posle meča.

Sledeći na programu je Rolan Garos, koji se igra od naredne nedelje (kvalifikacije već počele).

"Nisam mogao da zamislim bolji turnir u Rimu. Ovo je još jedna velika titula i veoma sam zadovoljan, a sada se okrećem Parizu".

Govorio je Novak i o Švarcmanu, koji je igrao prvo Masters finale na turniru sa kojeg je prethodno izbacio Rafaela Nadala.

"Prvo Masters finale za Dijega. Igrao je dobro, uslovi su bili teški, pogotovo na početku. Klizavo, padala je kiša, bilo je vetra i buke sa strane... Trebalo nam je malo vremena da se naviknemo na uslove, on je igrao dosta dugih mečeva, imao sjajne pobede protiv Nadala i Šapovalova, tako da mu čestitam i želim mu sve najbolje u nastavku sezone", dodao je Novak.

Po podizanju trofeja Novak je na tečnom italijanskom nastavio svoje obraćanje, te se zahvalio svima koji su bili uključeni u organizaciju turnira, ponovo čestitao Švarcmanu

"I u dobrim i lošim vremenima tu ste za mene. Marjane, ti si najbolji trener na svetu, ali si ubedjivo najgori 'Uno' igrač na svetu", našalio se na kraju Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track