OBOŽAVAM NOVAKA! On će jasno da istakne sva vaša s...a i posle toga da osvoji turnir! SVET NA STRANI ĐOKOVIĆA POSLE CENZURE! VIDEO
Foto: EPA

bura se ne stišava

OBOŽAVAM NOVAKA! On će jasno da istakne sva vaša s...a i posle toga da osvoji turnir! SVET NA STRANI ĐOKOVIĆA POSLE CENZURE! VIDEO

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prekinut je tokom konferencije za medije pred svoj prvi meč na Rolan Garosu, potom i cenzurisan u zvaničnom izveštaju sa konferencije, ali ima nedvosmislenu podršku javnosti na društvenim mrežama.

Đoković je tokom obraćanja novinarima govorio o bolnim temama vezanim za pandemiju korona virusa, pa se dotakao lažnih testova, zbog kojih su neki poput Damira Džumhura diskvalifikovani sa turnira.

"Voleo bih da su oni koji su bili pozitivni na testu - potom, 24 sata kasnije, još jednom bili testirani, kako bi se utvrdilo da li je ono bilo 'lažno pozitivan' rezultat, ili stvarno pozitivan. Ako je dvaput bio pozitivan rezultat, onda bi, naravno, trebalo da takav igrač bude van turnira, ali ako je u pitanju lažno pozitivan provobitni rezultat, trebalo bi mu dozvoliti da igra", počeo je Đoković priču, a onda je naglo prekinut.

Da sa Rolan Garosa nešto kriju videlo se i kada su na svom zvaničnom YouTube kanalu okačili Novakovu konferenciju u trajanju od samo minut i po, dok internetom sada kruži duža verzija od šest minuta, na kojoj se vidi da je Đoković bio prekidan iako nije odgovorio na sva pitanja novinara.

Đoković se čak na kraju i izvinio novinarima, ostavivši začuđen izraz lica zbog završetka konferencije, a na internetu je bilo brojnih komentara kao podrška najboljem teniseru sveta.

Javnost na društvenim mrežama je u velikoj meri podržala Đokovića.

"Obožavam ovog momka. On će jasno istaći sva vaša sr**a i posle toga osvojiti turnir!", samo je jedan u nizu komentara na Đokovićevo izlaganje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track