NOVI ŠOK U PARIZU: Klinac napravio SENZACIJU i izbacio 7. nosioca sa Rolan Garosa (VIDEO)
Foto: Profimedia

ROLAN GAROS

NOVI ŠOK U PARIZU: Klinac napravio SENZACIJU i izbacio 7. nosioca sa Rolan Garosa (VIDEO)

Tenis -

Nemački teniser Danijel Atlmajer napravio je senzaciju na ovogodišnjem Rolan Garosu pošto je posle nešto više od sat vremena eliminisao 7. nosioca sa Grend slema u Francuskoj.

Italijanski teniser Mateo Beretini doživeo je šokantan poraz u trećem kolu i to od mladog Nemca koji je slavio sa 3-0 u setovima (6:2, 7:6(5), 6:4.).

"Prvi put sam na ovom terenu, igram u Parizu i oduševljen sam što sam u četvrtoj rundi. Moj trener i ja smo naporno radili da bismo bili ovde. Pre kvalifikacija borio sam se sa povredom i nisam bio siguran da ću igrati. Nadam se da su publika i gledaoci pred TV ekranima uživali gledajući meč", rekao je Altmajer.

Altmajer je ove nedelje, na svom debiju na Rolan Garosu, pobedio Felisijana Lopesa i Jana Lenarda Štrufa, a u četvrtom kolu igraće protiv Španca Pabla Karenje Buste koji je danas slavio protiv zemljaka Roberta Bautiste Aguta u četiri seta - 6:4, 6:3, 5:7, 6:4.

U osminu finala Rolan Garosa plasirao se i ruski teniser Andrej Rubljov koji je pobedio Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:3, 6:2, 6:3. On će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča Tijago Monteiro - Marton Fučovič.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track