Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO SE VRATIO BOSANSKIM PIRAMIDAMA: Kriju tajnu važnu za SVE sportiste! VIDEO
Foto: Printcsreen

opet iznenadio sve

ĐOKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO SE VRATIO BOSANSKIM PIRAMIDAMA: Kriju tajnu važnu za SVE sportiste! VIDEO

Tenis

Najbolji teniser sveta Novak Đoković boravi u Visokom, gde obilazi Bosansku dolinu piramida, a kaže da mu je nakon prve posete sa roditeljima bilo veoma lepo i da je uživao, istakavši da je jedva čekao da se ponovo vrati.

- Ovaj put sa mnom je supruga Jelena, a naredni put ćemo doći sa decom. Mi ovde na Balkanu imamo jedno veliko blago i to već 15 godina i duže objašnjava kroz naučnu metodologiju dr. Osmanagić. Ne bih previše stručno pričao, jer je to Semirov zadatak, on je stručan čovek i nešto što je otkrio ovde je nešto vanserijsko i jako bitno ne samo za Balkan već za ceo svet – poručio je Đoković.

Novu posetu je iskoristio i da pozove kolege sportiste u obilazak misterioznih tunela Ravne i bosanskih piramida.

- Pozvao bih sve sportiste da dođu ovamo, da provedu neko vreme u tunelima Ravne, koji su jako delotvorni na uvećanje kiseonika u plućima, direktno utiču na regeneraciju i oporavak, što je nama sportistima jako bitno, posebno u elitnim sportovima u kojima sezona traje jako dugo. Izloženi smo naporima, menjamo vremenske zone i sve što može na prirodan način da pomogne da se brže oporavite, a takođe služi i kao prevencija povreda, dobro dođe, i piramide i posebno tuneli ispod piramida su prava stvar za to – kazao je Đoković i još jednom ponovio kako Bosansku dolinu piramida smatra svojom drugom kućom u koju će se i u budućnosti vraćati.

Kurir sport / Dnevni avaz

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...