POSLE BURNOG RASKIDA SAZNALA DA JE TRUDNA Zverev napravio dete manekenki koja više ne želi da ga vidi! REŠILA SAMA DA ODGAJA DETE!
Foto: Profimedia

ne želi zajedničko starateljstvo

POSLE BURNOG RASKIDA SAZNALA DA JE TRUDNA Zverev napravio dete manekenki koja više ne želi da ga vidi! REŠILA SAMA DA ODGAJA DETE!

Tenis -

Nemački teniser Aleksandar Zverev trenutno se suočava sa ozbiljnim prvatnim problemima.

Njegova bivša devojka, nemačka manekenka Brenda Patea, objavila je da je u drugom stanju i da ne želi da više da čuje za oca deteta koje nosi.

Zverev i Brenda su raskinuli u avgustu posle više od godinu dana zabavljanja i po svemu sudeći nisu ostali u dobrim odnosima.

Manekenka je jasno stavila do znanja da ne želi da odgaja dete sa slavinim teniserom.

foto: Instagram

"Trudna sam 20 nedelja i očekujem bebu sa Aleksom. Imali smo različite poglede na život i rastali smo se. Svako ko živi sa profesionalnim sportistom mora da se prilagodi drugačijem načinu života" rekla je Brenda i dodala:

"Ne dolazi u obzir da dete odgajamo zajedno!"

Ona je istakla da trudnoća nije bila planirana.

"Nismo planirali decu, ali ću učiniti sve da ono odrasta u harmoničnom okruženju, u dobroj sam poziciji da mogu sama da ga odgajam", odlučna je Brenda.

Patea je rođena u Berlinu, ona je poznati model i zvezda društvenih mreža. Ovu lepoticu na Instagramu prati više od 250 hiljada ljudi!

foto: Profimedia

Brenda i Saša važili su za jedan od najlepših parova u svojoj zemlji. Na početku su čuvali vezu u tajnosti, a kasnije su neretko objavljivali zajedničke fotografije. Manekenka ga je pratila na turnirima i na mečevima mu je bila najvatrenija podrška.

Letos je boravila i u Beogradu kako bi ispratila Adria tour, na kome je učestvovao njen bivši dragi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track