NOVAK ĐOKOVIĆ ZNA KO ĆE GA NASLEDITI NA TRONU: Obratite pažnju na OVOG MLADIĆA, ima ogroman potencijal, mogao bi da bude najbolji
Foto: Reuters

Ako Nole kaže

NOVAK ĐOKOVIĆ ZNA KO ĆE GA NASLEDITI NA TRONU: Obratite pažnju na OVOG MLADIĆA, ima ogroman potencijal, mogao bi da bude najbolji

Tenis -

Svi pravi ljubitelji tenisa strpljivo čekaju kada će se pojaviti neki igrač koji će biti bolji od velike trojke - Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer.

Tu i tamo pojave se momci za koje pomislimo da su pravi naslednici najvećih, ali uglavnom zasijaju samo nakratko ili se zadrže pri vrhu. U svakom slučaju nikako da se popnu na tron. To mesto je i dalje rezervisano za "matorce".

Na veliku radost i zadovolsjtvo srpskih ljubitelja belog sporta, mesto broj jedan uglavnom je rezervisano za našeg Novaka Đokovića, a upravo Nole je otkrio koa vidi kao najboljeg na svetu u budućnosti.

foto: EPA

- Vidim mnogo kvaliteta u mladim igračima. Janik Siner defintivno poseduje igru koja je snažna i vrlo kvalitetna. Može se reći da on ima potencijal da postane najbolji igrač na svetu - rekao je Nole, pa obrazložio:

- On je definitvno lider novih, mladih tenisera, generacije koja dolazi posle Aleksandra Zvereva i Stefanosa Cicipasa, za kojeg mnogo eksperata priča da je sledeći najbolji. Siner ima mnogo oružja i veliki kvalitet. Ako sve bude kako treba, biće najbolji u godinama koje su pred nama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track