NADAL PREZADOVOLJAN: Prošle godine nisam imao sreće, jedva čekam polufinale!
Foto: EPA/Andy Rain

završni masters

NADAL PREZADOVOLJAN: Prošle godine nisam imao sreće, jedva čekam polufinale!

Tenis -

Španac Rafael Nadal bio je izuzetno zadovoljan nakon plasmana u polufinale završnog Mastersa.

"Mislim da sam igrao veoma dobro. Posle mnogo vremena, jedan od boljih mečeva. Taj gem na 5:4 u drugom je malo uticao na mene. Izgubio sam drugi set i onda sam napravio na početku trećeg, pa mi je brejknuo nazad. Mislim da sam dobro uzimao gemove na svoj servis do tada. Počeo sam da serviram slabije. Sve u svemu je dobar turnir za mene. Srećan sam zbog toga i radujem se polufinalu protiv Medvedeva", rekao je Nadal.

Španac je naglasio da nije lako igrati na Završnom turniru.

"Dobio sam dva meča kao i prošle godine. Tad sam imao nesreću da ne uđem u polufinale. Godinu pre toga sam morao da odustanem. Teško je igrati ovde, protiv najboljih igrača na svetu. Kada dođete ovde, uglavnom ste umorni. Uvek je atmosfera dobra na tribinama, sada je drugačija priča nažalost. Uslovi su takvi. Ja sam uzbuđen što sam u polufinalu", dodao je on.

Žao mu je što zbog dobro poznatih okolnosti nema publike.

"Ne možemo da se žalimo. Prvo smo srećni što možemo da igramo naš sport u teškim uslovima. Ali, opet, sa druge strane, da, jeste, možda je malo dosadnije jer ne možemo da izađemo napolje. Ti dani kada ne igrate su duži", zaključio je Nadal.

Nadal će u polufinalu u subotu igrati protiv Rusa Danila Medvedeva

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track