TENISERKINA MAJKA UMEŠALA PRSTE, PA JE NAGOVARALA DA RASKINE SA DEČKOM: Jelena, ostavi tog golju!
Foto: Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO

TENISERKINA MAJKA UMEŠALA PRSTE, PA JE NAGOVARALA DA RASKINE SA DEČKOM: Jelena, ostavi tog golju!

Tenis -

Jelena Janković i njen partner, doktor Branko Barać, uskoro će postati roditelji devojčice, zbog čega su neizmerno srećni. Bivša teniserka zadovoljna je i ispunjena, jer pored toga što čeka bebu, pronašla je i muškarca za ceo život sa kojim živi svoj san. Međutim, nije uvek bilo tako. Malo je poznato, tvrde izvori bliski Jankovićima, da se Jelenina majka često mešala u njene ljubavne veze i da je zbog toga prekinula vezu s muškarcem iz Pančeva s kojim je planirala budućnost.

foto: Ana Paunković, Facebook

Naša najpoznatija teniserka veoma je bliska sa svojom porodicom, posebno sa majkom Snežanom, čije mišljenje jako ceni i uvažava, šta god da je u pitanju. Jelenu je mama savetovala kako da vodi karijeru, kako da se ponaša u javnosti, šta treba da podeli s medijima, a šta ne, i to joj je uvek dobro išlo. Ipak, Snežana se, prema rečima našeg izvora bliskog teniserki, pitala i mešala i za mnoge druge segmente ćerkinog života. Ona je Jeleni uvek sugerisala s kim bi trebalo da se druži, ko nije dobar prijatelj za nju, ko joj želi dobro, a ko ne, s kim bi u javnosti trebalo da se pojavljuje... Pored toga, ona se mešala i u ćerkin ljubavni život, te ju je savetovala ko je dobar, ako loš muškarac za nju. Posebno joj je bilo važno da čovek s kojim se zabavlja i s kojim planira budućnost može da joj parira finansijski.

foto: Profimedia

Pre nepunih pet godina Jelena je, kaže naš izvor, bila u vezi s jednim dečkom iz Pančeva, s kojim je bila veoma srećna. Njih dvoje su bili baš zaljubljeni, lepo su se slagali, planirali su zajedničku budućnost. Tada je i nastao problem, jer se starijoj Jankovićki nije dopala ta ideja. Razlog za to je što dotični mladić nije bio bogat i radio je "prosečan" posao.

foto: Dragan Kadić

Zbog toga je, tvrdi sagovornik, Snežana često govorila Jeleni negativno o njemu, ponavljala joj je da on nije za nju, da joj treba neko njenog "staleža i nivoa", da je vrlo moguće da je tadašnji dečko koristi, da je video priliku. Iako teniserka isprva nije obraćala pažnju na majčine reči, s vremenom je pritisak postao sve jači, nervoza je uticala i na vezu, više nije bilo tako sjajno, pa je odlučila da raskine sa Pančevcem. Taj period je bio jako stresan i težak za Jelenu, trebalo joj je vremena da zaboravi na bivšeg dečka, ali je posle nekoliko meseci to i uspela. Ljudima iz njenog okruženja sad je drago što je upoznala doktora Branka i da, otkako je sa njim, prosto sija i zrači pozitivnom energijom. Ekipa Kurira već danima pokušava da stupi u kontakt s članovima porodice Janković, ali oni ne odgovaraju na pozive.

Sluša svoje srce, ne majku

Snežana nije navijala ni za doktora

foto: Privatna Arhiva

Očigledno je da Jelena više ne želi da sluša savete porodice, već svoje srce. Kako kaže naš izvor, Snežana nije navijala ni za ćerkinu vezu sa doktorom Baraćem, ali se sada, kada je saznala za trudnoću, pomirila s Jeleninim izborom. Teniserka je odlučila da živi svoj život, a njeni prijatelji misle da je dobro izabrala i da joj sa doktorom neće ništa faliti.

Veza s vaterpolistom

Teško podnela raskid s Janovićem

foto: Profimedia

Jelena Janković godinama je bila sa vaterpolistom Mlađanom Janovicem iz Crne Gore, a njihov raskid je bio težak. Iako je njena porodica prihvatila sportistu, nisu želeli da njena teniska karijera trpi zbog toga. Na kraju se ispostavilo da trpi njihova veza, jer su zbog poslovnih obaveza i udaljenosti raskinuli 2012. godine. Ubrzo su se pomirili, ali se ponovo dogodio krah 2014. godine. Jelena nije krila da je teško podnela raskid, kao i da se u tom periodu ugojila šest kilograma.

foto: Kurir

Kurir.rs/ JELENA STUPARUŠIĆ/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track