KREM SVETSKOG DRUŠTVA JE U MARBELJI! Nole kupio vilu u Španiji, a komšije mu Putin, Ronaldo, Kluni, Kapelo.. Tek da vidite te vile
Foto: Profimedia, Dado Đilas, EPA, AP

brutalno

KREM SVETSKOG DRUŠTVA JE U MARBELJI! Nole kupio vilu u Španiji, a komšije mu Putin, Ronaldo, Kluni, Kapelo.. Tek da vidite te vile

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković postao je vlasnik luksuzne vile u Marbelji, za koju je prema pisanju španskih medija "iskeširao" čak 10 miliona evra. Tako je Novak u svoje carstvo nekretnina dodao ovaj ''biser'' Marbelje.

Ono što je zanimljivo jeste i to što se ova vila nalazi u luksuznom delu ovog španskog letovališta, pa će tako za komšije imati neke od najuticajinih ličnosti planete.

Novak će tako za komšije u Marbelji imati moćne ljude i zvezde poput Kristijana Ronalda, Vladimira Putina, kralja Saudijske Arabije, Salman bin Abdulaziz Al Saud, ali i glumce kao što su Antonio Banderas, Džordž Kluni, Robert de Niro, Dolf Lundgren, Hju Grant, Hulio Iglesijas, Sajmon Kauel... tu je i lepotica Eva Longorija, ali i Fabio Kapelo, legendarni fudbalski trener, kao i najpopularniji UFC borac Konor Mekgragor.

1 / 10 Foto: Profimedia

Ronaldo je vilu u Marbelji kupio još prošle godine i navodno je za nju iskeširao 1.5 miliona evra.

Interesantno je da je kuću ovde izgradio i predsednik Rusije, Vladimir Putin. Izgladnja ga je koštala 15 miliona evra, a čitava palata, koja je ubedljivo najveća od svih u okolini, ima 4.000 metara kvadratnih, sa dva bazenoa i velikom baštom i fontanama, a ima i svoj bioskop, spa centar, 10 kupatila i spektakularne poglede koji sežu do Gibraltara i Severne Afrike. Takođe ima i svoj heliodrom, kao i garažu za 10 automobila.

Sadijska porodica takođe decenijama ima bliske veze s Marbeljom, mnogi članovi kraljevske porodice leto provode upravo ovde, a nedavno je ovaj grad posetio i lično Salman bin Abdulaziz Al Saud.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track