TIM U MELBURN STIŽE SA NOVOM DEVOJKOM: Dominik posle raskida sa Srpkinjom u vezi sa cirkuskom plesačicom iz Nemačke! VIDEO
Foto: Instagram

Sveže zaljubljen ide na Novaka

TIM U MELBURN STIŽE SA NOVOM DEVOJKOM: Dominik posle raskida sa Srpkinjom u vezi sa cirkuskom plesačicom iz Nemačke! VIDEO

Tenis -

Jedan od najboljih tenisera na svetu, Dominik Tim, otkrio je da je u novoj romantičnoj vezi, i to sa nemačkom cirkuskom plesačicom Lili-Pol Ronkali.

Zaljubljeni par je uoči Timovog puta u Australiju na prvi Grend slem u sezoni, objavio zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Lili-Pol radi u cirkusu, a poznata je i po pobedi u jednom rijalitiju u maju 2020. godine.

Dominik Tim je prethodno bio u vezi sa Kristinom Mladenović. Teniski par je počeo da se zabavlja 2018. godine kada se Mladenović pojavila u Timovoj loži na Rolan Garosu. Međutim, vezu su prekinuli 2019. godine. Tim je očigledno rešio da ne meša posao i zadovoljstvo, jer je posle raskida sa teniserskom srpskog porekla, znatno podigao formu i osvojio prvu Grend slem titulu na US Openu prošlog septembra.

Tim je doputovao u Australiju, zajedno sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Upravo ova trojica tenisera će biti glavni favoriti za trijumf u Melburnu.

U slučaju trijumfa Tim bi osvojio drugu Grend slem titulu u karijeri. Rafael Nadal kao drugi favorit juri 21. Grend slem titulu, po čemu bi nadmašio Rodžera Federera. Prvi nosilac Novak Đoković teži svojoj 18. Grend slem titulu, a devetoj u Melburnu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track