DA LI OVO ZNAČI RAT?! Nadal prekinuo ćutanje i uputio otrovne strelice Novaku: Neki moraju javno da objave kako pomažu drugima...
Foto: Profimedia

RAFA PODIGAO BURU

DA LI OVO ZNAČI RAT?! Nadal prekinuo ćutanje i uputio otrovne strelice Novaku: Neki moraju javno da objave kako pomažu drugima...

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal prekinuo je ćutanje i pred sam početak Australijan opena odlučio da progovori.

Nadal je gostujući u jendoj TV emisiji pričao o tome kako provodi vreme u karantinu, ali se osvrnuo i na reči tenisera koji su ga "prozvali" jer se nije oglašavao sve vreme.

Način na koji je iz karantina u Adelejdu prekinuo ćutanje izazvao je sumnju mnogih u teniskom svetu da je pogođen komentarima tenisera koji su hvalili Novaka, a kritikovali njega i Tima.

"Neki moraju javno da objave sve što čine da pomognu drugim igračima. Drugi to rade na privatniji način, bez potrebe da sve obljavljuju i puštaju u javnost. Neki od nas nemaju potrebe da se oglašavaju, zbog poziva koje upućujemo da pomognemo igračima u najnepovoljnijim položajima", rekao je Nadal, što je bila jasna i više nego jasna poruka prvom teniseru sveta, a mnogi ljubitelji "belog sporta" su došli do zaključka da je ovo početak "rata" koji je pokrenuo španski teniser.

Nadalu se očigledno nije dopalo to što je Novak istupio javno i uputio zahteve direktoru Australijan opena Kregu Tiliju, pa je u intervjuu koji je dao za argentinski ESPN rekao da ima i onih koji se "ne hvale na sva zvona" kada nešto rade, već da rade bez znanja javnosti.

Najbolji teniser sveta se nije oglašavao posle reči Rafaela Nadala za koje je očigledno da su upućene njemu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track