EUFORIJA ISPOD NOLETOVE TERASE SE NE STIŠAVA: Đoković sa TRI PRSTA pozdravio fanove, a onda je jedna žena ODRŽALA GOVOR (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

AUSTRALIJAN OPEN

EUFORIJA ISPOD NOLETOVE TERASE SE NE STIŠAVA: Đoković sa TRI PRSTA pozdravio fanove, a onda je jedna žena ODRŽALA GOVOR (VIDEO)

Tenis -

Navijači se svakog dana skupljaju ispod terase hotela u kojem odseda nabolji teniser sveta Novak Đoković, a on ne propušta priliku da ih sve pozdravi.

Ovog puta to je učinio sa tri prsta, a onda dobio i jednu simpatičnu ponudu.

- Radi sklekove sa nama. Mi uradimo jedan, pa ti uradi jedan - poručili su Novaku.

Srbin je ovaj izazov oberučke prihvatio. Momci su uradili deset skekova. Ne samo da je Beograđanin uzvratio istom merom, već je ih je uradio dosta više.

Posle intervjua koji je davao sa balkona, snimanja treninga, gledanja teniskog meča između dva klinca, igranja kola sa srpskim navijačima, došao je red i na neke navijačice.

Tako je jedna žena koja ima aboridžinsko poreklo, i koja se bori za prava Aboridžina u Australiji, stigla pod Novakovu terasu, gde je sačekala da on izađe na balkon, kako bi mogla da mu se obradi i prikaže mu rad koji je napravila u njegovu čast.

- Ovo je tvoje putovanje. Ovo si ti u sredini, oko tebe su ostali igrači i navijači. Prošao si toliko različitih zemalja da dođeš u Australiju. Ovo je za tebe - rekla je ona.

- Hvala vam mnogo - odgovorio je Novak.

- Znaš zašto te volim. Zato što ja radim porodične stvari sa svojom aboridzisnkom decom baš kao i ti u Srbiji - rekla je ona i još jednom dirnula najboljeg tenisera sveta, koji je zahvaljivao od srca i slao poljupce sa terase.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track