Đoković: Istina je, imam probleme

Nole potvrdio

Đoković: Istina je, imam probleme

Tenis -
Novak: Neću da pričam o intimi, ali ovo je izazov za mene, pokušaću da iz svega izađem jači

Nole, verujemo u tebe!Najbolji srpski teniser sveta Novak Đoković tokom turnira u Torontu priznao je da ima privatne probleme i da je zbog njih igrao loše na OI u Londonu. Drugi reket sveta nije želeo da precizira da li je u sukobu s ocem Srđanom.- Ne bih da pričam o svojim privatnim problemima. Svako ih ima i to je sasvim normalno. U životu vas čekaju usponi i padovi. Ono što vam predstavlja izazov treba prevazići i pokušati da budete još jači posle toga - bio je iskren srpski teniser.Novak Đoković bio je najveća uzdanica Srbije na OI, ali je na kraju ostao bez medalje. Popularni Nole ne igra na nivou od prošle godine, kada je pokorio planetu. Bilo je to vidljivo tokom cele sezone, a posebno na OI u Londonu, kada je poražen od Endija Marija u polufinalu i Huana Martina del Potra u borbi za bronzanu medalju.- Razočaran sam! Mnogo - rekao je Nole posle oba poraza.Neuspeh na OI teško je pao Novaku Đokoviću. Očigledno je u krizi, što su potvrdili i njegovi bivši treneri Jelena Genčić i Nikola Pilić. Genčićeva je zaključila da Nole ima privatnih problema, te da pred OI nije trebalo da ide na more u Krf. Pilić nije bio toliko direktan, ali je izrazio nadu da će Đoković prevazići sve probleme i ponovo se vratiti na prvo mesto na ATP listi.

Igor Četojević
Igor Četojević

Nole i Tipsa jači od kišeNajbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je Sema Kverija rezultatom 2:0 (6:4, 6:4) i nastavio odbranu titule na Rodžers kupu. I drugi naš teniser Janko Tipsarević domogao se četvrtfinala pobedom nad Hrvatom Marinom Čilićem s 2:0 (6:2, 6:4). Zbog kiše koja već dva dana pada u Torontu, mečevi za plasman u polufinale mogli bi da se igraju u noći između petka i subote po našem vremenu. Tipsa igra protiv Marsela Granjolersa, dok Nole čeka boljeg iz duela Hasa i Štepaneka.

Četojević žaliJoš jedan čovek koji odlično poznaje Novaka Đokovića, njegov bivši nutricionista Igor Četojević istakao je da bi Nole sigurno igrao bolje da su ostali zajedno.- Nole bi bio bolji da je nastavio da sarađuje sa mnom. Ali, ponude za nastavak za saradnju nije bilo i na tome se završilo. Bitno je da između nas dvojice ne postoji ništa loše - rekao je Četojević za Žurnal pre nekoliko dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track