NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE: Nisam se osećao dobro ovih dana... (VIDEO)
Foto: EPA/ Kelly Barnes

EGZIBICIJA

NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE: Nisam se osećao dobro ovih dana... (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković izvinio se australijskoj publici jer nije učestvovao u egzibiciji u Adelejdu po predviđenom planu i otkrio da se ovih dana nije oseća dobro.

"Žao mi je što nisam mogao da igram od početka. Morao sam da odradim jedan tretman sa fizioterapeutom i nisam se najbolje osećao u poslednjih nekoliko dana. Želeo sam da igram… Ali to nije lako. Ali to je ono što moramo, profesionalci smo, učimo kroz godine da igramo sa bolom. Ovo je samo pitanje toga da li je bol podnošljiv ili ne", rekao je Đoković posle trijumfa nad Janikom Sinerom koji je ostvario zajedno sa Filipom Krajinovićem.

On je istakao da je bio 14 dana u karantinu, ovo mu je bio prvi meč u 2021. godini i da zbog toga nije želeo puno da rizikuje.

"Dolazimo iz teškog trening bloka i slede ATP kup i Australijan open, čekaju nas iza ugla. Ne želiš da rizikuješ previše. Ali emocije su bile prejake i kada sam video pune tribine, morao sam da igram", objasnio je Đoković.

Prvog tenisera sveta, pre nastupa na Australijan openu koji počinje 8. februara, očekuje i učešće na ATP kupu u Melburnu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track