ŠARDI UTUČEN POSLE MEČA SA NOVAKOM: Što više igram sa Đokovićem sve mi je teže, nemam rešenja protiv njega
Foto: Bai Xuefeihujingchen / Xinhua News / Profimedia

očekivao je više

ŠARDI UTUČEN POSLE MEČA SA NOVAKOM: Što više igram sa Đokovićem sve mi je teže, nemam rešenja protiv njega

Tenis -

Francuski teniser Žeremi Šardi je bio vidno neraspoložen posle poraza od Đokovića 6:3, 6:1, 6:2 u prvom kolu Australijan opena.

Osim što ne može da pobedi najboljeg na svetu, ne može ni da ga namuči.

- Što više igram protiv Novaka, sve mi je teže. Jači je od mene u svakom aspektu, nemam nikakva rešenja protiv njega. Osećao sam se sjajno dok nisam izašao na teren. Mnogo je teško protiv njega. Žao mi je što makar ne odigram bolje - rekao je Šardi.

Đoković je od starta meča stavio do znanja rivalu da nema šta da traži u tom duelu. Srbin je odmah napravio brejk i tako potpuno ubio samopouzdanje Šardija.

- Nikako ne uspevam da se oslobodim kad igram protiv Đokovića, od prvog trenutka me uvuče u probleme. Unervozio sam se, a meč nije ni počeo. Posle brejka u prvom gemu potpuno sam izgubio volju i nisam se nimalo zabavio na terenu. Kako je meč odmicao, imao sam sve manje hrabrosti. Posle prvog seta mi je bilo jasno da nemam rešenja. Uvek sam žurio, u svakom pokretu. Bio je ovo predug meč za mene. Izgubio sam samopouzdanje posle prvog gema i obilo mi se o glavu - poručio je Francuz.

Podsetimo, Đoković pohod na deveti trofej na Australijan openu nastavlja protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track