SERENA ŠOKIRALA MELBURN! Amerikanka pred duel sa Srpkinjom ZAPANJILA sve svojim "STAJLINGOM"! FOTO
Foto: AP

SVI JEDVA ČEKALI OBJAŠNJENJE

SERENA ŠOKIRALA MELBURN! Amerikanka pred duel sa Srpkinjom ZAPANJILA sve svojim "STAJLINGOM"! FOTO

Tenis -

Serena Vilijams šokirala je svojom pojavom u Melburnu, na prvom njenom meču, na ovogodišnjem Australijan openu.

Teniski ništa nije bilo previše interesantno, Serena je lagano savladala Nemicu Lauru Zigemund u dva seta 6:1;6.1, ali ono što je šokiralo sve je njena odeća.

Naime Serena se pojavila u potpuno atipičnoj odevnoj kombinaciji.

Naime, obukla je za prvi takmičarski izazov u Melburnu bodi za celo telo, s tim da je "nedostajala" skoro cela jedna nogavica.

Pošto meč nije preterano zanimljiv, mnogi poklonici tenisa su sa nestrpljenjem očekivali kraj meča ne bi li čuli njeno objašnjenje za neobičan "stajling" i brzo su ga dočekali.

Serena Vilijams se obukla tako u čast nekadašnje čuvene američke atletičarke, Florens Grifit Džojner, vlasnice dva svetska rekorda na 100 i 200m i koja je bila njen uzor u detinjstvu.

"Da, za današnji igled me je inspirisala Flo-Džo, koja je bila divna atletičarka, fantastičan sportista kad sam ja odrastala. Kada sam prvi put videla ovakvu odeću na njoj bila sam u fazonu 'O, moj Bože, pa ovo je tako briljantno!'", otkrila je Serena Vilijams

Ona će u drugoj rundi Australijan opena igrati protiv naše teniserke, Nine Stojanović koja je u ponedeljak ostvarila prvu grend slem pobedu u karijeri.

Kurir spor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track