KECMANOVIĆ NAKON ELIMINACIJE: Zadovoljan sam nastupom u Melburnu
Foto: Profimedia

AUSTRALIJAN OPEN

KECMANOVIĆ NAKON ELIMINACIJE: Zadovoljan sam nastupom u Melburnu

Tenis -

Srpski teniser Miomir Kecmanović doživeo je ubedljiv poraz od Francuza Adrijana Manarina sa 3:0 u setovima (6:1, 6:2, 6:4) u drugom kolu Australijan opena.

Kecmanović je bio potpuno nemoćan na ovom meču, posebno u prva dva seta. Francuz je lagano nizao brejkove i zasluženo stigao do ubedljive pobede i plasmana u treće kolo.

"Mislim da nisam toliko loše odigrao koliko je on bio nezgodan i dobar danas. Dobro sam se osećao na terenu danas, imao sam neke dobre poene, ali mnogo je teško igrati protiv njega. Igra mnogo nisko i stalno moraš da izvlačiš udarce", rekao je Kecmanović nakon meča.

U trećem setu Srbin je pokazao zube Francuzu, imao je i brejk prednosti, ali sjajni Manarino je napravio preokret i završio meč.

"Krivo mi je što sam ispustio tu prednost. Igrali smo dosta dugih gemova, ja sam na kraju popustio... Da sam uzeo taj set možda bih preokrenuo meč, ali jednostavno on je bolje odigrao", kaže Kecmanović.

Kecmanović ističe da je zadovoljan svojim nastupima na startu sezone.

"Generalno sam zadovoljan. Prošle sezone nisam uspevao da vežem neke dobre rezultate, dosta sam gubio. Sad sam uspeo da vežem dve pobede prošle nedelje i da prvi put prođem prvo kolo ovde, tako da mislim da to ide u dobrom smeru i nadam se da ću da budem bolji naredni put".

Kurir sport/Vuk Brajović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track