OD NOVAKA PRAVE DŽEKA TRBOSEKA! Obradović REVOLTIRAN: Najbolje da ga stavimo na ULTRAZVUK i pokažemo nalaze ZAPADNIM MEDIJIMA!
Foto: EPA/JULIEN DE ROSA, Starsport

besan

OD NOVAKA PRAVE DŽEKA TRBOSEKA! Obradović REVOLTIRAN: Najbolje da ga stavimo na ULTRAZVUK i pokažemo nalaze ZAPADNIM MEDIJIMA!

Tenis -

Bogdan Obradović bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije govorio je o Novaku Đokoviću i njegovoj sada već famoznoj povredi na Australijan openu u Melburnu.

Obradović je ogorčen izveštavanjem i komentarima zapadnih medija.

"Anglosaksonci vode medije, oni su to uradili. Uvek moraju da imaju jednog ili dva junaka, uz jednog anti-junaka. Jedan je Robin Hud, a drugi Džek Trbosek. Biraju koji će superheroj biti Novak, prave od njega Trboseka. Zašto to rade? Mnogo ih boli jer je napravio više od Robina Huda. Sve što kreiraju je vrsta prevare i tako manipulišu", rekao je Obradović u emisiji "Fokus" na TV B92.

Teniski trener dobro poznaje Novaka i obajsnio je njegovu povredu sa stomakom.

Novak Đoković, Australijan open
foto: Profimedia

"Imao je jednom taj problem. Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro, od samog tenisa ne može da se desi nešto ekstremno, ali može da se proširi i dođe do problema. Čak i to da je odlučio da preda, čime bi se brže zacelilo... Želeo je sebe da stavi u zonu zbog svih pritisaka i ne bude izdajica roda svog. Umesto da bude pohvaljen sada se govori da li je bio povređen", objasnio je, a onda je poentirao:

"Najbolje da ga stavimo na ultrazvuk pred svim medijima i pokažemo nalaze. Tačno je to i to, milimetri povrede...", zaključio je ironično Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track