SORAJINA DRUGARICA IMA BURNU LJUBAVNU PROŠLOST Prosio je oženjeni igrač Rada, imala aferu sa Lolom, a sada će Džumhuru roditi sina
Foto: Starsport/Instagram, Instagram/starsport

HRVATICA UPECALA TENISERA

SORAJINA DRUGARICA IMA BURNU LJUBAVNU PROŠLOST Prosio je oženjeni igrač Rada, imala aferu sa Lolom, a sada će Džumhuru roditi sina

Tenis -

Jedan od najvećih zavodnika u svetu tenisa, bosanski teniser Damir Džumhur (28), uskoro će stati na ludi kamen!

Nakon nekoliko ljubavnih brodoloma teniser je pronašao sreću pored nekadašnje učesnice "Velikog brata", Hrvatice Barbare Šegetin (30).

Damir Džumhur, Barbara Šegetin
foto: Instagram

Damir je pre Barbare ljubio nekoliko poznatih lepotica, a u Srbiji su najviše pažnje izazvale njegove veze sa Helenom Topalović, ćerkom poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, i manekenkom Dejanom Živković.

Početkom godine Damir i Barbara su na Instagramu objavili indentičnu fotografiju i tako potvrdili da su u vezi.

Damir Džumhur, Barbara Šegetin
foto: Instagram

U intervjuu za "Večernji list" Damir je otkrio da je Barbara u drugom stanju i da čekaju sina.

"Postajem tata, termin je 19. oktobra. Dobićemo sina. Barbara je i u Zagrebu sa mnom. Nismo se još venčali jer je sada najbitnije da sve prođe dobro oko porođaja, a nadamo se da će se i ova situacija s koronom popraviti, da ćemo imati venčanje kakvo želimo, bez restrikcija i ograničenja. Ako želimo pozvati 150 ljudi, da tako i bude" kaže slavni bosanski teniser.

Barbara je pre nego što je uplovila u vezu sa Džumhurom raskinula veridbu sa momkom Lazarom, koji ju je zaprosio u jednom beogradskom hotelu. Ona je u prvi mah pristala, ali kasnije se predomislila.

Ova popularna starleta često je bila u žiži zbog svojih ljubavnih afera i druženja sa Sorajom Vučelić. Hrvatica je oduvek bila slaba na sportiste, posebno fudbalere.

Spekulisalo se da je imala afere sa Milanom Lolom Smiljanićem, Nikolom Ninkovićem, Zoranom Tošićem, Borkom Veselinovićem...

Cimerka Soraja je Barbaru upoznala sa Lolom 2015. godine na jednom beogradskom splavu, međutim, njihova veza bila je kratkog daha.

Jovana Švonja, Lola Smiljanić

Odmah nakon afere sa Lolom, usledila je burna veza sa tada oženjenim fudbalerom Rada Borkom Veselinovićem.

Borko je bio ludo zaljubljen u Hrvaticu, čak je planirao da je oženi kada izađe iz rijalitija, iako je još uvek bio u braku sa suprugom Sarom. Ljubav je ubrzo pukla i svako je nastavio svojim putem...

Borko Veselinović
foto: Saša Pavlić

Mnogo pažnje privlačila je i svojim fizičkim izgledom, budući da je na sebi imala više estetskih korekcija. Jednom prilikom je priznala da je preterala s hijaluronom i da je zbog toga smanjila usne, a uvećanje grudi joj je platila mama Jasenka, koja je za to iskeširala 2.500 evra, pisali su hrvatski mediji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track