NOLE ZA KURIR: Ne potcenjujem nijedan turnir, ali moj najveći izazov je Rolan Garos!
Foto: Profimedia

cilj je jasan

NOLE ZA KURIR: Ne potcenjujem nijedan turnir, ali moj najveći izazov je Rolan Garos!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković puca od samopouzdanja pred predstojeći Rolan Garos.

Nakon trijumfa nad Špancem Alehandrom Davidovičem Folkinom Novak je za "Kurir" rekao da je Otvoreno prvenstvo Francuske glavni cilj na šljaci ove sezone i da je uveren da će biti maksimalno spreman za izazove koji ga čekaju u Parizu.

"Mislim da sve ide u dobrom pravcu. Tako osećam. Iz dana u dan igram sve bolje i podižem formu. Ostalo je još dve i po nedelje do početka Rolan Garosa, koji je najveći cilj i izazov ove sezone na šljaci za mene" kaže Novak i dodaje:

"Generalno, na Rolan Garosu sam uvek beležio dobre rezultate. Jesam osvojio jednom, ali uvek sam minimum igrao četvrtfinale ili polufinle. Imam čemu da se nadam i da se radujem. Jesam usmerio misli jednim delom prema Rolan Garosu, ali ipak gledam da budem u sadašnjem trenutku što je više moguće. Naravno, ne potcenjujem nijedan turnir. Kada god učestvujem na nekom turniru trudim se da ga osvojim. To je uvek bilo tako i neće se promeniti".

Novak će u četvrtfinalu Mastersa u Rimu igrati protiv odličnog Grka Stefanosa Cicipasa.

"Ovde sam u četvrtfinalu i nadam se da ću odigrati još tri meča. Sad ću imati sve teže protivnike, ali to je ono što i tražim, jer je to odlčna priprema za ono što predstoji u Parizu", konstatovao je Srbin.

Kurir sport/Vuk Brajović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track