AUUUU, KAKVO POTCENJIVANJE NOLETA! Trijumf Đokovića na Rolan Garosu donosi PRAVO BOGATSTVO! Kladionice već dale krunu Nadalu!
Foto: Starsport

Kvote

AUUUU, KAKVO POTCENJIVANJE NOLETA! Trijumf Đokovića na Rolan Garosu donosi PRAVO BOGATSTVO! Kladionice već dale krunu Nadalu!

Tenis -

Roland Garos je počeo danas u Parizu, a Đoković na teren izlazi u utorak

Vreme je za tenisku poslasticu! Rolan Garos počeo je danas u prestonici Francuske, a za dve nedelje saznaćemo ko će biti kralj šljake za ovu sezonu.

Kladionice su gotovo ubeđene da će to ostati Rafael Nadal. Kvota na novi trijumf Španca je mizernih 1,80. Zanimljivo, veće su šanse date Rafi nego svim ostalim teniserima zajedno! Koeficijent na klađenje da Nadal neće biti prvak Otvorenog prvenstva Francuske iznosi čak 2,10.

Novak Đoković je drugi na popisu favorita, ali sa daleko manjim šansama od velikog rivala sa Majorke. Kvota na Noleta je 5,50. Iza srpskog asa nalazi se Stefanos Cicipas čiji potencijalni trijumf donosi šest puta veću zaradu od uloga. Zanimljiva je kvota na Federera i ona iznosi nestvarnih 70! Švajcarac nije ni među deset favorita za osvajanje Rolan Garosa.

Đoković svoje učešće na drugom gren slemu sezone počinje u utorak protiv Tenisa Sandgren. Amerikanac ne bi trebalo da bude ozbiljnija prepreka za našeg asa.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track