Najnovije vesti

BASTIJANOV I MOJ BRAK NIJE IDEALAN! Ana Ivanović progovorila o porodici: Iza nas je čudna godina, ali sa dvoje male dece...
Foto: Instagram

OTVORILA DUŠU NEMAČKIM MEDIJIMA

BASTIJANOV I MOJ BRAK NIJE IDEALAN! Ana Ivanović progovorila o porodici: Iza nas je čudna godina, ali sa dvoje male dece...

Tenis
09:50h

Srpska teniserka Ana Ivanović otkrila je nemačkim medijima da njen brak sa nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom nije idealan.

Kada se pogleda profesionalna karijera nekadašnje teniserke Ane Ivanović mnogi su zapitaju zašto je prerano odlučila da se povuče, ali odgovor na to pitanje vrlo je jednostavan.

"Smatram da je veoma važno što sam u prilici da se u prvih nekoliko godina razvoja svoje dece stalno nalazim uz njih i što sam dane karijere i napornih treninga i rada završila pre majčinstva. Priznajem, toliko obaveza imam oko dece i brige za njihovo odrastanje, da na kraju dana obično budem umorna za sve ono što sam želela da učinim sebi. Ipak, deca su u takvom uzrastu da ne želim ništa više od toga da provodim vreme s njima i svakog dana otkrivam nešto novo o njima", rekla je Ana za jedan nemački magazin.

Ana Ivanović
foto: Profimedia

Ana i Bastijan sa decom stanuju u Austriji, u malom gradiću Vastendorfu gde imaju svoj mir. Pandemija korona virusa nije im teško pala kada su na okupu i kada su zajedno.

"Iza nas je čudna godina, ali sa dvoje male dece, moram priznati da nam je čak i prijala, mnogo vremena smo provodili zajedno. Kada postanete majka, promeni vam se perspektiva i drugačije sagledate stvari. Deca su me naučila strpljenju i sada mi je veoma važno da im se posvetim. Oni su u godištu kada su veoma zanimljivi", rekla je Ana takođe nedavno ali se i osvrnula na to šta bi jednog dana moglo da bude s njenim životom, kada deca ne budu okupirala tako značajan deo njenog celokupnog vremena.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Profimedia

"Uživam u ulozi majke i nekim novim projektima na kojima radim, iako mi nedostaju takmičenja. Iskreno, ne vidim sebe kao trenera u budućnosti, jer to nije nešto što me inspiriše, ali eventualno bih mogla da budem korisna kao savetnik ili mentor. Inače, imam drugačije vizije", rekla je pomalo misteriozno gospođa Švajnštajger.

Ana Ivanović
foto: Profimedia

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja