NOVAKOVA PRETNJA NA VIMBLDONU IMA SLABU TAČKU! Lepa Hrvatica ga je maznula pošto je šutnula Kirjosa VIDEO
Foto: Printscreen

IZA KULISA TURNIRA U LONDONU

NOVAKOVA PRETNJA NA VIMBLDONU IMA SLABU TAČKU! Lepa Hrvatica ga je maznula pošto je šutnula Kirjosa VIDEO

Tenis -

Mateo Beretini i Ajla Tomljanović već dve godine su u vezi, a ono što sada privlači pažnju su njihovi rezultati na Vimbldonu, gde su oboje stigli do četvrtfinala.

Ajlu čeka duel sa prvom teniserkom sveta Ešli Barti, a Matea meč protiv Ože-Aliasima.

Međutim, ono što još privlači pažnju kod ovog para je podrška koju pružaju jedno drugom na svakom meču. Beretini je nakon treće runde govorio na konferenciji o njegovim stresovima kod gleda mečeve svoje lepše polovine.

Takođe, bio je na tribinama i tokom Ajlinog meča četvrtog kola Vimbldona.

- Osećam 10 puta više stresa gledajući nju, nego kada ja igram. Završio sam prvi set, nisam znao da li je i ona završila i da li dolazi ovde pošto nisam nisu pokazali rezultat. Onda sam pomislio da je možda izgubila i da se oseća uznemireno - rekao je Beretini, a potom je nastavio i otkrio kako to sve izgleda.

- Trener mi je rekao da je bilo 5:1, video sam rezultat i bilo je 15:40, rekao sam sebi "O, ne". Radije ću da igram, nego da gledam njen meč, lakše mi je.

Par je čak razmišljao i o igranju miks-dubla, ali kako je Ajla rekla, kiša je pokvarila njihove planove.

- Planiramo da igramo već dugo, ali uvek nam nešto iskrsne. Ovoga puta je to bila kiša, kunem se, morali smo da igramo dan za danom što je predstavljalo problem - otkriva Ajla, ali kaže da čak njoj to ne bi ni bio problem.

- Nije teško da igram i posle svog singla, ali on ipak igra na tri dobijena seda i ne želim da zbog mene rizikuje bilo šta. Čak sam napisala i mejl, sačuvan je u draftu, nadam se da ćemo igrati na Austrlijen openu ili na Ju-Es openu - istakla je Ajla Tomljanović.

Pre nego što je stupila u vezu sa Mateom Beretinijem, prelepa Ajla Tomljanović, koja ima hrvatsko poreklo je dve godine bila u turbulentnoj vezi sa kontroverznim Nikom Krjosom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track