ATRAKTIVNA HRVATICA BODRI BERETINIJA: Kirjos je VARAO sa Srpkinjom, a ona IZABRALA Italijana!
Foto: Profimedia

LONDON

ATRAKTIVNA HRVATICA BODRI BERETINIJA: Kirjos je VARAO sa Srpkinjom, a ona IZABRALA Italijana!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Mateo Beretini igraju veliko finale Vimbldona

Tribine su krcate, a na njima je i Beretinijeva devojka, Ajla Tomljanović, koja je u njegovom boksu koja ga bodri u njegovom prvom finalu grend slema.

Mateo Beretini, Ajla Tomljanović
foto: Printscreen

Beretini i Ajla su međusobno podržavali jedno drugo tokom čitavog turnira kada im se mečevi nisu preklapali. I australijska teniserka je daleko dogurala na Vimbldonu i igrala je u četvrtfinalu po prvi put u karijeri.

Mateo je često bodrio na tribinama i kako je i sam priznao u intervjuu za Vimbldonov sajt, mnogo mu je teže da gleda mečeve svoje devojke i više se nervira nego kada on igra.

- Osećam 10 puta više stresa gledajući nju, nego kada ja igram. Završio sam prvi set, nisam znao da li je i ona završila i da li dolazi ovde pošto nisam nisu pokazali rezultat. Onda sam pomislio da je možda izgubila i da se oseća uznemireno. Trener mi je rekao da je bilo 5:1, video sam rezultat i bilo je 15:40, rekao sam sebi "O, ne". Radije ću da igram, nego da gledam njen meč, lakše mi je - rekao je Beretini.

Ajla, koja je trenutno 75. teniserka sveta, važi za jednu od najlepših na VTA turu, pa i ne čudi što je Italijan zagrejao za nju.

A nije ni prvi teniser koji je u ovakvoj situaciji, jer je Ajla u prošlosti bila u vezi sa Nikom Kirjosom, saigračem iz teniske reprezentacije.

Nik Kirjos
foto: AP

Međutim, "nestašni dečko" svetskog tenisa naterao je Ajlu da raskine s njim, nakon što su u javnosti procurile fotografije iz Kirjosovog provoda sa dve devojke tokom Vimbldona 2017. godine, od kojih je jedna bila Monik Belovuković, devojka srpskog porekla čiji su roditelji emigrirali u Australiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track