IZLUĐUJE ME! Cicipasa još BOLI poraz od Novaka u Parizu: Na kraju je nastala frustracija, iako je nisam pokazivao!
Foto: Profimedia

TENIS

IZLUĐUJE ME! Cicipasa još BOLI poraz od Novaka u Parizu: Na kraju je nastala frustracija, iako je nisam pokazivao!

Tenis -

Grčki teniser Stefanos Cicipas prisetio se poraza u finalu Ronal Garosa od Novaka Đokovića i priznao da ga taj neuspeh još uvek boli.

"Pokušavam da naučim što više iz tog finala. Mislim da će mi dati snagu za budućnost, jer sam lud. Naravno, sve to me izluđuje. Želim nešto drugačije", rekao je Cicipas koji jedva čeka sledeći susret sa Novakom kako bi mu se revanširao.

"Hoću drugačiji rezultat u sledećem meču, znam da mogu bolji da budem. Zato i izlazim na teren... Da se osećam prijatno sa prosekom ne bih ni radio to što radim. Uvek tražim viši nivo", rekao je Cicipas pa se opet osvrnuo na poraz u Parizu.

Novak Đoković, Stefanos Cicipas
foto: AP/Michel Euler, EPA/Yoan Valat

"Bilo je puno stavki prema kojima sam zaostajao u odnosu na Novaka. Mislim da je to razlog što nisam mogao da izguran do kraja finale i nastupim onako kako želim. Razgovarao sam sa mojim timom kako bih pronašao rešenje i mogao da osvojim prvi Grend slem u karijeri. Bio sam vrlo blizu, a na kraju je nastala frustracija, iako je nisam pokazivao. Nije lako kada se toliko približiš tituli", zaključio je Cicipas.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja