GNUSNO! PLAĆENI NAPADI NA ĐOKOVIĆA IZ VELIKE BRITANIJE? Za sat vremena objavili 5 vesti protiv Srbina! Ko želi da OBLATI Novaka?!
Foto: Profimedia

monstruozno

GNUSNO! PLAĆENI NAPADI NA ĐOKOVIĆA IZ VELIKE BRITANIJE? Za sat vremena objavili 5 vesti protiv Srbina! Ko želi da OBLATI Novaka?!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković našao se na meti monstruoznih napada jednog britanskog portala.

Portal "Brinkwire" je u nedelju za sat vremena objavio četiri teksta u kojima se u negativnom kontekstu govori o prvom reketu sveta. Međutim, to nije sve... U isto vreme su pustili i jedan pozitivan tekst o Rafaelu Nadalu, kako pruža podršku američkoj gimnastičarki Simon Bajls.

Jasno je kao dan da je nekome baš stalo da se najbolji teniser sveta predstavi kao najveći negativac belog sporta.

Novak je na Olimpijskim igrama u Tokiju doživeo neuspeh. Doživeo je bolan poraz u polufinalu od Aleksandra Zvereva i tako propustio sjajnu priliku da ove godine stigne do "zlatnog kalendarskog slema".

Novak je bes zbog propuštene prilike iskalio na meču za bronzu, protiv Španca Karenja-Busti. Njegovo bacanje i lomljenje reketa mnogi su iskoristili kako bi ga "oblatili".

Na britanskom portalu bavili su se njegovim ponašanjem na meču za bronzu i ponovo su Novakovu uopštenu priču o borbi sa pritiskom na terenu povezali sa slavnom američkom atletičarkom SImon Bajls, uprkos brojnim izvinjenjima upućenim srpskom asu zbog lažnih vesti.

Naravno, istakli su i kritike koje je Nadal uputio na Đokovićev račun zbog ponašanja u Tokiju.

britanski portal
foto: Priintskrin

Zanimljivo, portal koji je pokrenuo negativnu kampanju protiv Novaka ne krije da objavljuje plaćene tekstove.

"Mi verujemo da su novinarska saopštenja evoluirala. Zbog toga je 'Brinkwire' novo mesto za blogove, onlajn zajednicu, oglašivače, članove i sve zainteresovaneMi naplaćujemo PR agencijama, marketinškim agencijama i onima koji su u ovom poslu postavljanje vesti na naš sajt. Osnovani smo 2015. godine i nalazimo se u Velikoj Britaniji, dok su naši autori u Americi, Britaniji i Australiji" navodi se na njihovom sajtu.

Sve ovo navodi na sumnju da je neko platio sramne napade na Novaka?!

Kurir sport/Mondo/Brinkwire

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track