NAJVEĆI AMERIČKI HEJTER PRIZIVA DISKVALIFIKACIJU ĐOKOVIĆA: Dežurni kritičar Srbina pokrenuo kampanju, razlog je Olga Danilović!
Foto: @starsport

skandal

NAJVEĆI AMERIČKI HEJTER PRIZIVA DISKVALIFIKACIJU ĐOKOVIĆA: Dežurni kritičar Srbina pokrenuo kampanju, razlog je Olga Danilović!

Tenis -

Poznati teniski novinar Ben Rotenberg izazvao je burne reakcije svojim objavama na Tviteru.

Čovek koji je poslednjih godina poznat kao najveći krtičar Novaka Đokovića, poručio je da bi Srbin i ove godine mogao da bude diskvalifikovan sa US opena, a razlog je virus zbog koga se sa turnira iznenada povukla Olga Danilović.

Rotenberg je uveren da je reč o koroni.

Amerikanac ističe da je Novak Đoković Olgin mentor i da su bili u kontaktu. On smatra da je logično da najbolji teniser sveta bude diskvalifikovan.

"Povlačenje Danilovićeve je navedeno zbog medicinskih razloga. Čekamo dalja objašnjenja, ali vredi napomenuti da je isto objašnjenje iskorišćeno za Žila Simona, koji je bio u kontaktu sa osobom zaraženom koronom", kaže Rotenberg i dodaje:

"Ako je to slučaj, odmah se čovek zapita da li bi jedan čovek koji juri Grend slem mogao da bude pogođen ovim", jasno je aludirao na Novaka.

Olga Danilović, Novak Đoković
foto: Profimedia

"Teška situacija za Danilovićevu pred njen najveći meč u karijeri, nadam se da nije nikakva ozbiljna bolest. Što se Đokovića tiče, on je toliko bolji od svih ostalih da je pravilo o kovid vakcini njegova jedina pretnja kada je osvajanje US Opena u pitanju - napisao je Rotenberg i pokušao da spusti loptu, ali kasno!"

"Uprkos Novakovom neverovatnom profesionalizmu on je sebe ostavio ranjivim i u situaciji da može da mu se desi da se završi US Open ako je zaista nevakcinisan", završio je Rotenberg.

Kurir sport/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track